vrijdag 2 mei 2014

Plog : Rimmel Rita Ora event & Beauty Brands United


Ik was op mijn campact camera aan het neuzen en kwam er beschamend achter dat er nog 4 events op stonden waar ik niks mee gedaan heb. Omdat er toch best een aantal leuke foto's bij zitten heb ik ze in Plog vorm vandaag voor jullie en verdeel ik het even in tweeën . Vandaag heb ik voor jullie het Rimmel Rita Ora event van 27 februari en het BBU van 13 maart. 27 februari was het Rimmel Rita Ora event en die dag begon natuurlijk met een douche. Ik gebruikte de Kneipp Foams , de Philosophy Purity reiniger en poetste mijn tanden. Op dit moment is mijn routine alweer veranderd en heb ik alleen nog de Philosophy Purity reiniger in gebruik. 


Na het douchen ben ik gaan aankleden opmaken en ben ik op de fiets gestapt. Even weer mijn fiets op het station gestald en lopen naar de trein. 


 Het was nog redelijk vroeg en had de trein al van 07.46. Dat houdt in dat ik dan tegen 10 uur in Amsterdam op een event kan zijn. 


Even een selfie in de trein. Ik merk dat mensen tegenwoordig er niet echt meer raar van op kijken als je een foto maakt. Het wordt steeds gewoner en mensen zien het steeds vaker gebeuren. 


Beetje een snel en raar ontbijtje want had tijdens het douchen de oven aangezet om een broodje af te bakken. Ik was dit een beetje vergeten, dus last minute moest ik er wat beleg op gooien en wist ik niet goed waar ik zin in had. Dus wat sla , roomkaas en surimi er op gemikt. Nog nooit eerder geprobeerd, maar het was erg lekker. 


Bij het event kregen we een mini ontbijtje met wat fruit en hapjes.
  

We kregen tijdens het even de producten te zien die gelanceerd werden en we kregen een aantal mooie looks te zien. 

 
We kregen twee looks te zien die getoond werden door Kirsten Piggott, zij was speciaal overgevlogen uit Londen om ons alles over de looks en producten te vertellen. 


Sorry voor de wazige foto's maar ik moest deze look even laten zien. Helemaal mijn style en dit palette lijkt mij echt geweldig. Perfecte kleuren. Helaas weet ik niet meer hoe hij heet, maar hoop deze nog eens in de winkel tegen te komen zodat ik hem kan aanschaffen. 
  

 De looks van de modellen! Love de rode lip kleur bij een getinte huid en de undersmokey eyes van het linkse model vind ik ook helemaal top!


Natijd stond er een heerlijke brunch voor ons klaar met heerlijke salades, broodjes en scones. 


Ook gingen Aranka en ik nog even in de photo booth en kregen we deze foto toegestuurd. Dit is het filmpje van Rita Ora die getoond werd tijdens het event.


Op de terugweg naar de tram zagen we een grote groep mensen die allemaal iets aan het fotograferen waren. Het zag er echt dolkomisch uit zoveel mensen op een rij. 


Aranka en ik gingen toen nog even naar de DA om te kijken of het W7 palette daar te koop was. Zoals jullie weten heb ik deze daar gevonden, want ik heb er al een *review artikel* , een *vergelijkings dupe artikel* en een *look / Pictorial* er van gemaakt. 


Aranka en ik hadden zin in Sushi , dus zijn we met zijn tweeën lekker gaan eten en hadden we een bolletje ijs met pannenkoek na. 


Terug richting het centraal station regende het ineens flink en kwamen we helaas redelijk nat aan bij de trein. 


Op de terugweg in de trein ben ik nog even aan het werk gegaan op de ipad. Hier was ik bezig met het artikel voor de Paula's Choice earth sourced.  


De goodiebag met de producten die gelanceerd werden. Hier lees je het artikel over de nagellakken (klik hier) en hier over de lipproducten (klik hierBij Thuiskomst stonden er ook nog een aantal pakketjes op mij te wachten. En ben ik de rest van de avond lekker rustig aan gaan doen. 

Door na de dag dat ik naar de Beauty Brands United event.

Op 13 maart vond het Beauty Brands United (BBU) Event plaats. Dit is een event waar heel veel beauty merken bij elkaar zijn om hun nieuwtjes met ons te delen. Hier zie je mijn look van die dag met weer een Selfie in de trein :D


Dit keer eens niet een Ipad mee ( het was een wonder) maar wilde een keer lekker genieten zonder te werken in de trein en heb een Linda mee de trein in genomen. Ook mijn Iphone en mijn externe oplader MOETEN altijd mee!


De BBU werd voor de tiende keer georganiseerd en dus waren er onder andere heerlijke cupcakes.


Bij Paco Rabanne stond een roulette dame waar je een klein prijsje kon winnen. Helaas had ik niks gewonnen. 


Zo zag de mooie grote zaal er uit. Aan de muur kanten stonden alle stands met beauty merken waar we dan langs konden lopen en een praatje konden maken. 

Ik heb helaas niet alle merken op de foto kunnen zetten omdat ik soms zo gezellig aan het kletsen was dat ik vergat foto's te maken. 


Etat Pur met een aantal mooie producten. Het is zeker een erg mooi merk die ook salon waardig is!


Beauty Face kende ik niet, maar zijn een soort sheet mask met veel voedende stoffen er in. 


Babor kwam met een aantal ampullen met fijne voedingsstoffen voor de huid en met een sonic cleansing brush. Het zag er veel belevend uit. 


Nieuwe zonnebrand producten van Dermalogica. Binnenkort hier meer over, want ik ben ze op dit moment aan het testen. 


Superfoods zijn op dit moment helemaal hip. Ik ben er totaal niet zo van. Ik merk dat heel veel mensen het op de verkeerde manieren gebruiken en het is nog nooit bewezen dat het zo 'super' is. Ik vind het een interessant iets dat een hype zo snel opkomt terwijl het helemaal niet zo gezond is als merken over willen laten komen. Ik strijk hier waarschijnlijk heel veel mensen mee in de haren, maar wil er eigenlijk nog een apart artikel aan wijden. 


Aranka en ik in de krul. Het resultaat was erg mooi geworden en zal je verderop in het artikel zo zien. 


Er stonden heerlijke macarons in veel verschillende smaken. Ik ben macarons steeds lekkerder gaan vinden.


Ik ben echt in love met deze Collistar talasso scrub. Ik ben hem nu thuis zelf ook aan het testen en de geur is echt goddelijk. 


Amika is een haarverzorgingsmerk met vele leuke en drukke printjes. Ook hier ben ik flink mee aan het testen. 


Neoderma is ook een merk die vele mooie en lekkere producten heeft.  Ik heb nu bijvoorbeeld de lichaamsscrub en die is erg fijn in gebruik.


O.P.I. is met een peel off base coat gekomen en deze werkt erg goed. Ik heb al foto's van gemaakt en zal binnenkort het artikel hierover even uitwerken!


Nog meer nagellak nieuwtjes van O.P.I. 


N. 7 heeft een nieuwe foundation lijn met voor bijna elke huidtype een foundation. Helaas was er voor mij niet helemaal een perfecte kleur, maar interessant is het wel. 


Kopje koffie van Nederlands kampioen Barista. ik wou dat ik zulke mooie creaties kon maken met koffie. 


Tom kwam ik ook nog even tegen. We hadden al zo lang niet meer gesproken dat we even bijgekletst hebben en daar moest natuurlijk wel een foto bij , want dat vergeten we elke keer als we elkaar zien. 


Ik vind deze kannen met smaakjes water altijd zo leuk staan. Je kunt er eindeloos mee variëren en het geeft gewoon een erg leuke effect. 


Cupcakes , schattige schoteltjes en wine in tubes. Onwijs leuk gedaan en het sfeertje was helemaal compleet. 


Hier zie je het haar hoe B-academy het gedaan heeft en ben ik weer naar huis gegaan met een shopper vol spulletjes om thuis te proberen en te testen. 

Welk event zou jij leuker vinden? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.