woensdag 28 mei 2014

Review: Superdry Neon Blue female fraganceIk was tot voor kort nog helemaal niet bekend met het merk Superdry! Misschien heb ik onder een steen geleefd, kan ook ;-) Het merk heeft een reeks van vier luchtjes uitgebracht; Neon Blue, Neon Pink, Neon Orange en Neon Purple. Ik heb de blauwe variant en vertel jullie vandaag wat ik ervan vind!


Ik ben zo iemand die eigenlijk niet heel goed tegen parfum kan (ik moet er van niezen), maar er zijn altijd uitzonderingen. Mijn all-time favoriet van Dior bijvoorbeeld, daar kan ik tegen. Nu blijk ik ook goed tegen dit luchtje te kunnen. Geweldig, want ik vind het een erg lekker luchtje! Heerlijk fris, heel geschikt voor de lente- en zomermaanden. Het is een fris en fruitig luchtje, vrij letterlijk, haha. De noten zijn als volgt: peer, appel, meloen, lelietje-van-dalen, jasmijn en muskus. 

Jep, ik vind het heerlijk als een geurtje zo fris is. Het leuke aan dit luchtje is ook het flesje! Niet alleen heeft het een mooie blauwe kleur, maar hij opent ook heel tof: net alsof het een grote aansteker is. Geeft het net iets extra's, leuk! Ik denk dat dit mijn geurtje voor deze zomer wordt!


Superdry is verkrijgbaar bij Douglas voor €24,95

Q: Ben jij bekend met Superdry? En wat is jouw zomergeur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.