donderdag 1 mei 2014

Rimmel Rita Ora Nail Polish Collection + Swatches


In februari was ik aanwezig bij het Rimmel Rita Ora event. Tijdens dit event werden de Lasting Finish Colour Rush Lip Balms en deze nieuwe nagellaklijn getoond. Een onwijs leuke nagellak collectie met een explosie van kleuren. Ik laat vandaag de kleuren aan jullie zien!Ik moet persoonlijk bekennen dat ik Rita Ora niet echt kende. Ik weet dat ze zangeres is , maar ken eigenlijk geen één nummer van haar. Daar is nu wel verandering in gekomen, want ik vind dat ze leuke muziek maakt. Ik vind Rita goed bij Rimmel passen, want ze is jong speels en straalt 'fun' uit. 


Rimmel heeft de flesjes hetzelfde gehouden als de gewone 60 seconds nagellak flesjes. Persoonlijk vind ik dit een pluspunt, want ik hou er van als een merk alles een beetje hetzelfde houdt. Anders heb je van één merk straks ineens 5 verschillende flesjes. 

Wat ik ook een erg leuke toevoeging vind is de Rita Ora postzegel sticker op de dop. Zo herken je toch dat het om een andere collectie gaat en past het nog erg goed binnen de Rimmel 60seconds lijn. Wat ook erg leuk is , is dat elke postzegel de achtergrond kleur in de kleur van de nagellak heeft. Klein extra detail wat het net een leuker maakt.

Ik ga de lakjes stuk voor stuk laten zien en zal per kleur zeggen wat ik er van vind. 
Bij alle swatches gebruik ik twee laagjes. 

White Hot Love (#703) , Let’s Get Nude (#513) , Lose Your Lingerie (#203)


White Hot Love (#703)
Dit is de favoriet van Rita zelf. Het is echt een Rita kleurtje volgens haarzelf. De kleur dekt erg goed en heeft een beetje het typex effect, maar dan mooier. Er zit een heel mooie klein shimmertje er in die je alleen in de zon ziet. Een perfect lakje voor onder andere nail art. 


Let’s Get Nude (#513) 
Persoonlijk vind ik dit een mooi nude tint kleurtje. Ik heb hier twee wat dikkere laagjes gebruikt, en had hem liever iets dekkender gehad. 


 Lose Your Lingerie (#203)
Persoonlijk vind ik dit een erg mooi kleurtje.Hij heeft een heel subtiel shimmertje er in zitten en is erg mooi licht roze. Top voor de lente!

Oragasm (#403) , Don’t Be Shy (#323) , Raw As Night (#303)


Oragasm (#403) 
Lekker fel oranje kleurtje. Zelf draag ik Oranje niet snel en eigenlijk alleen tijdens Koningsdag en het WK.


Don’t Be Shy (#323)
Leuk roze nagellak die een mooie cream finish heeft. Ik vind dit altijd zo'n leuk meisjes meisjes roze en merk dat als ik dit kleurtje draag ik ook altijd van jonge meisjes (lees: 3 tot 12 jaar) altijd wat leuks over mijn nagels zeggen. 


Raw As Night (#303) 
Hij dekt bij net aan, maar heeft er nog wel wat moeite mee. Als je vieze randjes onder je nagels hebt, dan zie je er wel doorschijnen. Toch vind ik het wel een erg mooi rood kleurtje. Lekker brandweerrood.

Pillow Talk (#853) , Blindfold Me Blue (#823) , Midnight Rendezvous (#613) , Rita Rouge (#313)


Pillow Talk (#853)
Dit ijsblauwe kleurtje vind ik echt onwijs gaaf. Er zitten mooie kleine subtiele shimmertjes er in, hierdoor krijgt hij echt het wow effect. Echt een favoriet uit deze collectie. 


Blindfold Me Blue (#823)
Een mooie creamy blauw kleurtje. Ik vind het echt een beetje een smurfen blauwe kleur met een mooie dekking. 

Midnight Rendezvous (#613)
In schaduw oogt deze lak bijna blauw, maar in daglicht en vooral met zon is het toch echt een dieppaarse kleur. Niet helemaal geschikt voor de zomer vind ik persoonlijk, maar hij is wel erg mooi!Rita Rouge (#313)
Dit lakje is bijna magisch , haha nou ja dat ook weer niet, maar hij is wel erg speciaal. Hij lijkt op de nagels bijna zwart maar is een erg donker bordeaux rode kleur. Hierdoor lijkt het de ene keer of je zwart op de nagels hebt en de andere keer donker rood. Erg speciaal en erg mooi. Het geeft echt een chique uitstraling. 


De lakjes drogen erg snel. Soms iets te snel, want je moet wel goed doorlakken anders gaan ze streperig worden. Maar eigenlijk is het alleen maar een voordeel dat ze zo snel drogen. Ik vind het echt een leuke collectie met leuke varianten en tussen. Zo ben ik fan van de wat lichtere kleuren zoals de ijsroze en ijsblauwe en vind ik de bordeaux rode ook erg mooi!De lakken zijn vanaf deze maand verkrijgbaar voor €3,99 per stuk. Een stuk goedkoper dan de andere 60 seconds nagellak. 

Ze liggen vanaf nu in de winkel bij jou in de buurt. Op dit moment heeft het Kruidvat een 1+1 aanbieding op alle nagellak en nagelproducten. Zo kun je tot 11 mei twee Rimmel lakjes halen en hoef je maar 1 te betalen. Wees er dus snel bij!

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.