zaterdag 17 mei 2014

Sally Hansen - *NEW* Salon Pro Manicure en Big Matte en Big Shine Top Coats


Vanaf deze maand komt Sally Hansen weer met zes nieuwe mooie kleuren. Dat is niet alles, want vanaf nu hebben ze ook twee nieuwe top coats aan het assortiment toe gevoegd. Een Big Shine en een Big Matte top coat die jou nagels nog meer een finishing touch geven. Kijk mee naar de swatches van alle lakken.De lakken van Sally Hansen zitten altijd in grote flesjes. Er zit bijna 15ml. in , en dat is echt veel voor een nagellak. De flesjes hebben altijd een klein rubberen ringetje om de dop, hierdoor kan de dop er altijd af omdat je er grip mee hebt. 

Wat Sally Hansen over de lakken zeggen:  
Met Complete Salon Manicure breng je in één beweging niet alleen een basiscoating, een nagelverharder, een groei stimulerende behandeling, een volle kleur, een topcoating en een gelachtige glans aan, maar bescherm je je nagels ook nog eens tegen schilferen.

171 Bleach Babe Is een ijswit lakje met kleine zilveren shimmertjes er in. Hij dekt een beetje lastig, maar met een topcoat valt dit bijna weg. 


215 Shore Enough is een mooi nude beige achtige kleur die bij bijna elk outfit wel past. Mooi voor als je verzorgde maar gedekte nagels wilt hebben.


544 Tahitian Sunset is een peach oranje kleur die erg mooi voor de lente is. Op de foto is het bijna niet te zien, maar er zitten hele fijne glittertjes is. 


565 Aria Red-y? is een mooi flambozen roze kleur. Leker fel voor de zomer alleen dekt hij net niet goed genoeg in twee dunne laagjes. 


676 Spruce Up is een vernieuwd kleurtje groen. Hij is een beetje legergroen met een zweem geel erdoorheen. Niet helemaal mijn ding, maar perfect bij een groene outfit. 


673 Blue Streak is een blauw lakje met een groene ondertoon. Dit kleurtje kan zowel voor de zomer als de winter, want hij heeft een koele maar frisse uitstraling. 


Naast de zes nieuwe tinten heeft Sally Hansen nu dus ook twee nieuwe top coats. De Big Shiny voor een mega glans zoals bij een gellack. En de Big Matte voor een 3D structuur te creëren. 

Ik was echt verbaasd over de droogtijd. De Insta Dry top coat van Sally Hansen is al jaren favoriet en sindsdien heb ik nog meer weinig topcoats gehad die in de buurt komen. Deze nieuwe Big Shine doet het super en heeft ook het snelle droog effect. Hij droogt ook binnen 60 seconden en laat de lak erg goed zitten. De Big Matte heeft ook een snelle droogtijd. Iets langer dan de Big Shine, maar nog steeds vind ik het dikke prima. 


Hier zie je twee keer het effect met de Big Matte. Het geeft echt een soort satin finish laagje. Het voelt ook erg zacht aan. Je moet wel oppassen met olie, want op de foto met groene lak bracht ik nagelriemolie aan en schoot ik helaas een klein beetje uit. 


Het effect van de Big Shine zie je hierboven. Ook erg mooi en eigenlijk stiekem nu mijn favoriete topcoat. Echt een aanrader als je een goed sneldrogende topcoat wilt met een mooie glans.


Ik vind de nieuwe producten van Sally Hansen weer erg goed. Sally Hansen is niet erg vernieuwend, maar daar streven ze volgens mij ook niet naar. Zij gaan meer voor Salon Kwaliteit met mooie resultaten. 

De lakken liggen vanaf mei in de winkel bij een drogisterij of parfumerie bij jou in de buurt.
De Salon Pro Manicure kosten €10,99
De  Big Matte en Big Shine Top Coats kosten €9,99

Q: Zou jij voor Big Shiny of Big Matte gaan?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.