zaterdag 10 mei 2014

The Body Shop - Body Sorbet


De zomer komt er aan dus willen we allemaal weer verfrissing. The Body Shop komt nu met de oplossing, de Body Sorbet.  Het is geen Bodylotion en geen Bodybutter , maar iets totaal nieuws wat ik nog niet heb ervaren. Ik denk dat veel meiden er echt fan van gaan worden, want het voelt zacht , verkoelend en onwijs lekker aan. The Body Shop (TBS) heeft het helemaal begrepen en ik ben helemaal fan. 


 

Totaal komt TBS met 5 varianten, de fruitige strawberry , pink grapefruit , satsuma en mango en de bloemige moringa. De laatste twee varianten heb ik ontvangen tijdens het event van TBS. Een zoet fruitige Mango en een warm bloemige moringa. 


De Body Sorbet zit in een lekkere grote tube en is gemaakt van een soort matterend materiaal. Het ziet er daardoor direct verkoelend uit. Wat ik ook erg leuk vind is dat de kleuren van elke body sorbet anders zijn. Wat ik een voordeel vind is dat het een wat zachtere tube is, dus je krijgt veel product er goed uit omdat je het goed naar beneden kan knijpen. 
  

De structuur van de Sorbet is totaal anders, het is fluweelzacht , verkoelend en kan een echt verfrissend gevoel geven.  Ik vind het er echt als een ijsje uitzien. Het is totaal een ander gevoel dan ik ooit met een body product gehad heb. Bij het verdelen over het lichaam voelt het in het begin een beetje rubbelig, maar dit verdwijnt erg snel als je gewoon door blijft wrijven. De huid voelt direct zacht en verzorgt aan. 

Het doet prima haar werk! Wil je veel hydratatie, verwacht dat niet van dit product. Het geeft prima hydratatie, maar dit geeft niet dat beetje extra wat we vaak in de winter willen. 


Ik ben echt fan en vind ze perfect voor de zomer. Hoewel het echt als een zomer product overkomt, is het een product die vanaf a.s. maandag 12 mei vast in de winkel ligt.  Dus het hele jaar door genieten van een verkoelend en zacht gevoel. 

Verkrijgbaar vanaf maandag 12 mei , 200ml voor €11 bij een filiaal van The Body Shop of in de Webshop. (Ik zie net dat de Sorbets al in de webshop staan, dus je kunt ze al bestellen)

Q: Wat is jou eerste indruk van de Body Sorbets? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.