woensdag 28 mei 2014

Win Birthday verrassings-goodiebag t.w.v. €300+Precies 26 jaar geleden werd ik op de wereld gezet door mijn vader en moeder . Inderdaad vandaag 28 mei ben ik jarig en ben ik 26 jaar geworden. Aangezien ik bijna mijn diploma in de pocket heb en jarig ben wilde ik iets leuks doen. Want wie jarig is geeft een feestje en trakteert. Daarom heb ik een tas gevuld met mega veel goodies die samen een waarde heeft van meer dan €300. Kijk mee wat jij moet doen om kans te maken op deze tas met goodies.

Nu ga ik het ook nog spannend voor jullie maken, want op een verjaardag krijg je cadeautjes en weet je niet wat je krijgt. Dat is het leuke aan cadeautjes krijgen, dus dat ga ik ook doen. Wel ga ik jullie een aantal hints geven van wat er in de tas zit. 

Merken die je sowieso in de dat vind: 
Urban Decay , Too Faced , Carmen , Andrélon , Dove , Nivea , Sephora , Kardashian Beauty , Benefit , Catrice , Essence , Miss Sporty , NYC , NYX , P2 , MUA , Maybelline , L'oreal , Aussie , Essie , Rimmel , Clinique , Amika , Collistar . O.P.I. , Garnier, Zenner ,Wella  , Make up for Ever en nog veel meer, maar zoals jullie kunnen zien is de tas tot de nok toe vol. 

Hij heeft nu al een waarde van meer dan €300 en zo nu en dan stop ik er zelfs nog wat bij. Maar wat moet je doen om kans te maken. 

HOE MAAK JE KANS: 


Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 

Win een verrassings-goodiebag t.w.v. meer dan €300 bij @sillysilsilcom : http://goo.gl/VmGzlo  RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Laat je in een reactie achter wat jouw favo verjaardags cadeau is?
6. Je kunt meedoen tot 11 juni 2014 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.
Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.