zaterdag 28 juni 2014

Action Max & More palettes


Zo nu en dan kijk ik op de Action app op mijn telefoon en vind ik het vooral leuk om te kijken bij de 100 nieuwste dingen. Hier staan altijd de nieuwste dingen die in de winkel liggen. Meestal zijn het niet erg boeiende dingen , maar soms zit er iets interessants tussen. Zo zag ik dat ze van Max & More nieuwe palettes kregen voor maar €0,79. Toen iemand op facebook mij ook attendeerde op deze palettes en erg benieuwd er naar was ben ik gelijk naar de Action gegaan. Daar hadden ze maar liefst 6 verschillende palettes en ik heb er 4 meegenomen om te testen.Zo zien de palettes er in de winkel uit. Ze zitten op een kartonnetje en hebben een beetje een thema van oogkleuren. Zo heb je voor blauw, bruint , groene ogen en heb je smokey en nude. Het karton verder stelt niet veel voor. Er staat op de achterkant niet heel veel bijzonders. Wel valt mij direct op dat er wat typefoutjes op staan en dat het niet op dieren getest is. De palettes bevatten totaal 10gram oogschaduw. 


De verpakkingen hebben een doorzichtig dekseltje. Altijd handig om de kleuren goed te kunnen zien. Wel zijn de doosjes wat wankel en is het erg licht en plastic-achtig. Dit is ook logisch en kun je natuurlijk verwachten voor €0,79. 


Ik vind de kleuren er erg mooi uit zien zo in de verpakking. Mijn eerste indruk is goed. Ik moet eerlijk zeggen dat ik van die kleine vierkante vakjes voor het swatchen niet handig vind, maar met een gewone kwast kun je er erg makkelijk bij. Ik heb een beetje variërende kleuren meegenomen. Er was ook nog een palette met veel oranje, bruine tinten en een palette met veel blauw tinten. 


Ik vind het eerste palette een beetje tegenvallen, en dan vooral de bovenste rij. Ze zijn bijna niet zichtbaar en heel licht. Wel zijn de oogschaduws erg zacht en kun je ze goed opbouwen. Ik denk dat dit echt een perfect palette is voor iemand die wel wat accenten op de ogen wil hebben , maar niet heel donker. Of als je net met make-up begint , je budget laag is en je niet te veel kleur mag van je ouders . Perfect is dit palette dan. 


Dit palette vind ik best leuk. Wat verschil in kleuren en de pigmentatie ik o.k. . Niet goed, maar prima zeg maar. Ik kan hier prima mee werken. Ik vind de groene tinten erg mooi en de bruine/oranje tinten hebben ook iets leuks. 


Eigenlijk is het palette weer hetzelfde als met de groene tinten. Hij is prima, niet super , maar kan er mee door. De kleuren zijn leuk gevarieerd en wat ik ook erg leuk vind is dat je de paars en bruin goed kunt combineren en er ook een leuke roze tint in zit. 


Bij dit palette vind ik de bovenste rij weer echt bagger en de onderste rij prima. Je kunt de grijze tinten goed gebruiken. Wel vind ik de grijs tinten erg op elkaar lijken en dat vind ik erg jammer. 


Ik heb met het groene palette een look gemaakt. Ik heb hier alle kleuren van de onderste rij gebruikt van de groene tinten. Ik heb de look budget gehouden door het potloodje onder het oog van Maybelline te gebruiken, de gelliner van Miss Sporty en de mascara van NYX.  

Ik wilde mee looks maken ,maar wil dit artikel ook snel online hebben , want anders zijn straks alle palettes alweer uitverkocht en vissen jullie achter het net. Heb je al een collectie kleuren oogschaduw in je stash, dan is dit niet echt een toegevoegde waarde. Heb je nog niet veel oogschaduw, of wil je voor weinig geld wat kleurtjes er bij , dan kun je deze zeker eens proberen. De nude variant zou ik niet snel kopen en zou ik eerder wat geld bij leggen voor een W7 in the buff of W7 in the nude kopen. 

De palettes kosten €0,79 per stuk en ik moet zeggen voor dat geld kun je het zeker eens proberen. Ze zijn tijdelijk verkrijgbaar bij de Action, dus wees er wel snel bij!

Q: Wat vind jij van een €0,79 palette? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.