dinsdag 10 juni 2014

Action SoMe Matte nagellak


Ik liep afgelopen week door de Action en snuffelde er wat rond. Mijn oog viel op een nieuwe soort nagellak die er was. Matte nagellakken met een glossy top coat. De setjes kosten €1,09 dus dat vond ik het proberen wel waard. Ik heb een rode en een zwarte nagellak meegenomen , maar er lagen ook nog wat andere kleurtjes. Ik moet zeggen dat ik pretty impressed ben over de kwaliteit. Kijk snel verder en zie het met eigen ogen. 


So Me is een merk wat meerdere producten bij de Action heeft liggen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar heb er ook wel eens een BB cream en een reiniger zien liggen van het merk. Ik vind de verpakking waar het in zit jong en opvallend en niet iets waar ik direct op zou vallen. De flesjes hebben wat weg van de flesjes van O.P.I. 

De intentie van deze nagellak setjes is dat je eerst een matte laag doet en daarna kunt variëren met de gloss lak. Dus lakje alles mat, lak je alles met glans of maak je nail art creaties met tips die glanzen en de rest matte is. 


De lakken hebben geen namen, maar deze matte rode vind ik wel erg mooi van kleur. Hij heeft zo echt een beetje die vamp uitstraling. Dit is aangebracht in twee laagjes, maar 1 laagje zou het ook net redden.


Met de glans top coat er overheen vind ik hem ook erg mooi. Hij wordt hier wat netter en chiquer door. Valt me niks tegen voor een setje van €1,09


Dan de matte zwarte, ik ben echt flabbergasted. Hierboven zie je een mooie matte zwarte lag die aangebracht is in 1 laagje. Ja serieus 1 laagje. Wat een dekking zeg! Zoek je een zwart lakje, dan kun je deze budgettopper zeker halen!


Met de gloss topcoat wordt hij weer iets netter en klassieker. Nog steeds vind ik hem erg mooi. Wat een kwaliteit!

Ik kan iedereen deze lakjes aanraden en moet eerlijk zeggen dat ik dit echt niet verwacht had. De setjes zijn €1,09 en zoals je weet wisselt Action geregeld met het assortiment, dus wees er snel bij voordat ze weer weg zijn!

Q: Wat vind jij van deze twee matte toppers? Zou jij voor Rood of Zwart gaan? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.