maandag 2 juni 2014

DailySilSil 2014 - week 22


Goedemorgen, Vandaag heb ik weer een leuke dailysilsil voor jullie. Deze week wat mijn tweede examen, mijn verjaardag, kinderboerderij, Hemelvaartsdag , Lidl problemen , sushi en nog veel meer. 


De monteur van de woningbouw kwam ineens langs. Goede service van Lefier. Ze kwamen een check doen en ik mocht alles aankaarten. Er is niet veel aan de hand, maar vind het wel een goede service.


De foto is gemaakt door een kennis, maar het zou afgelopen week 128 graden in Groningen worden. Natuurlijk een typefoutje, maar wel grappig om zo te lezen in een krant. 


Op maandagavond mijn pak gestreken en alles klaar gelegd voor mijn examen op dinsdag. Nummer 2 van 3.  

Mijn praktijk examen ging erg goed. Na de praktijk kwam nog een interview en daar moesten we even op wachten. 
Deze tassen van Philosophy en Amika zijn echt super handig als je veel spullen mee moet hebben. 


Yes, Examen nummer 2 van 3 is in de pocket. Dit betekent : 1. Ik gespecialiseerd ben in bindweefsel/pincements (huidverbeteringsmassage) en 2. Dat ik volgende week nog mijn laatste examen moet halen en dan mijn diploma heb! (morgen dus als jullie dit lezen)


Afgelopen woensdag was mijn verjaardag en de eerste verjaardagskaart kwam de dinsdag al binnen. Thanx lieve opa en oma.


Noah is zo'n schat.  Hij had op de NSO gezegd dat mama binnenkort jarig is en wilde een cadeau maken voor mij. Zo heeft hij het vlinder schilderij voor mij gemaakt. Verder heeft hij woensdag ochtend voor school dit klei taartje gemaakt, met kaarsjes en al. Ik vond het geweldig! 


Jeps 26 jaar. Ik zag deze op internet en vond het wel grappig. Natuurlijk voel ik mij niet oud :D


Woensdag ging ik naar mijn ouders. Super leuk want Noah wilde dinsdag bellen met oma en vertelde oma dat hij graag wilde dat er slingers zouden hangen voor mama. Nou woensdag kwamen we bij mijn ouders en hadden mijn ouders slingers opgehangen. Super leuk en lief! Waar mijn kind wel niet al aan denkt. 


Woensdag middag zijn we ook nog naar een kinderboerderij geweest. Het was er super leuk en heel veel is binnen ( gelukkig, want het regende de hele dag ) Het is de kinderboerderlij in Lewenborg Groningen. Noah vond het erg leuk en ik moet zeggen dat we hier zeker nog eens heen gaan!

 

Donderdag was het Hemelvaartsdag en traditie getrouw gingen we naar Elizabethfehn. Dit is een rommelmarkt van 10km. langs een kanaal. Er komen op zo'n dag tussen de 50.000 en 80.000 mensen.  Wij hebben ongeveer 4 km. gedaan van de markt . Gelukkig hoef je niet alles terug te lopen, want bij elke brug staat een bushalte die langs het kanaal rijdt , zodat je weer naar het beginpunt kunt.  Hier zaten we te wachten tot mijn vader met de auto kwam om ons op te halen. 


Het was heerlijk weer en je merkte dat het hoe later het werd steeds drukker werd. Toen wij tegen 3 uur weg gingen was het echt druk!


Soms vind ik foto's op mijn telefoon waar ik het bestaan niet van weet. Ik denk dat dit tijdens het lopen is gebeurt toen ik net een foto gemaakt had. 


Terug naar huis. Noah is meestal lekker opgewekt in de bus, maar naar die 4km lopen was hij best vermoeid, al zal hij dat zelf nooit toegeven. Hij zat lekker rustig in de bus naar buiten te kijken. 


De vrijdag waren we vrij i.v.m. de dag na Hemelvaart. We konden dus uitslapen, met de nadruk op konden. Helaas stond Noah om kwart over 5 al klaarwakker naast mijn bed en zijn we na een tijdje maar uit bed gegaan. 


Even lekker boodschapjes doen zo voor het weekend. Ik weet de laatste dagen niet goed waar ik zin in heb, dus heb ik echt een beetje van alles. Komt denk ik door het warme weer. 


Ik kwam een paar dagen geleden er achter dat mijn gekochte boter niet goed geseald was en daardoor was gaan schiften. Toen ik bij de Lidl was, was ik mijn 'kapotte' boter vergeten, maar ik mocht zo een nieuwe meenemen. Ik hoefde de bon niet eens te laten zien. Goede Service Lidl Vinkhuizen. 

Ik hoorde van Des (Desschrijft) dat zij hetzelfde probleem had. Ik vroeg nog aan de manager van de Lidl gevraagd of dan niet de hele batch kapot was. De man garandeerde mij van niet, maar Des had tot twee keer aan toe een verkeerde. Zij heeft nu ook twee nieuwe gekregen vertelde ze mij via Instagram, maar allemaal bij Lidl Vinkhuizen, dus let even op als je deze boter koopt. 


Vegetarische Croissant Pizza . Hij was erg lekker, en er komt zeker een recept over een paar weken online!


Heerlijke nieuwe Dove huid olie. Ik ben ze aan het testen en ze bevallen met tot nu toe erg goed. Ze kosten €9,99 en binnenkort vertel ik er meer over in een review.


Bleek ik zaterdag ineens al 5 jaar twitter te hebben. Ik kreeg er ineens een melding van op mijn timeline. Pfff... 5 jaar is al best lang. Tegenwoordig ben ik meer van de Instagram, maar twitter blijft leuk voor erbij. 


Op zaterdag middag lekker in het zonnetje met de Linda op de Ipad. Het was heerlijk weer. 


Zondag was een beetje spontaan. Ik moest de stad even in en vroeg of Emmely zin had om mee te gaan. Eerst hebben we heerlijke sushi lunch gehad bij Sumo. Wat hebben we weer genoten. 


Zondag was lekker spontaan dat we naar een paar winkels zijn geweest en voor we het wisten was het alweer 5 uur en ging alles dicht. Aangezien we nog niet uitgekletst waren zijn we naar de Appie gegaan en hebben we een fles drinken gekocht en zijn we op de Grote Markt gaan zitten bij het VVV kantoor. 


Het was heerlijk in de zon en voor we het wisten was het al bijna half 7 en besloten we maar weer naar huis te gaan. Wat een top dag. 

Nu lekker 's avonds op de bank terwijl ik dit aan het typen ben. 

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.