maandag 9 juni 2014

DailySilSil 2014 - week 23Goedemorgen deze tweede pinksterdag. De meesten lezeressen zijn vandaag nog een dagje vrij. Ik heb vandaag weer een volle DailySilSil voor jullie met een leuke en afwisselende week. Kijk mee naar een dag Amsterdam, mijn Examen gehaald , op de Golfbaan, verjaardag en meer. Ik had mijn bindweefsel examen gehaald, maar helaas een paar klasgenootjes niet. Omdat ik ze toch een beetje wilde steunen. Om maandag ochtend om 8 uur op de fiets om model te liggen. Lekker vroeg als je normaal op maandagen pas om elf uur er hoeft te zijn. 


Mijn geliefde Philosophy Purity is bijna op en ik wilde niet zonder komen te zitten. Daarom bij de Ici een nieuwe gehaald. Ik kreeg er een schattige mini erbij. Super handig voor als je weekendjes weg of op vakantie gaat. 


Mijn broertje hielp een klein beetje mee met het grote vaderdag geur review.  Deze kun je hier lezen. Mijn broertje vond het wel leuk om blind te testen en niet te weten welke geur hij rook.


Dinsdag had ik mijn laatste examen en tegen een uur of 18.00 kreeg ik het bericht dat ik ook voor mijn laatste examen geslaagd was, of te wel. Ik heb mijn Diploma Schoonheidsspecialiste. begin juli is de diplomering en tot die tijd moet ik nog 2 of 3 dingen op school doen. 


O.P.I. juicht het Nederlands Elftal ook aan met dit Oranje lakje 'where did suzi's man-go?'. O.P.I. had er ook een paar heerlijke macarons bij gedaan die qua timing perfect kwamen . Zo kon ik heerlijk genieten van het goede nieuws en de macarons.


Woensdag had ik om half 10 een afspraak in Hoofddorp en moest ik dus al om 06.45 de trein hebben. Dus om 06.15 zat ik al op de fiets. Best moeilijk, want werd wakker met een  kater gevoel zonder dat ik een druppel drank gehad had. Waarschijnlijk door de euforie van het halen van mijn examens. 


Ik had een meeting met L'oréal . Het hoofdkantoor zit in Hoofddorp en heeft echt onwijs veel leuke merken onder zich. Onwijs leuk om te zien dat ze op kantoor zelfs foundations van Maybelline op de liften hebben.


Daarna door naar Amsterdam waar ik even een tijd had om voor mijn ouders pesto te halen. Bij dit tentje op de van Baerlestraat. Mijn moeder had na jaren haar favoriete pesto weer gevonden op de Libelle zomerweek, en deze kwam dus van dit tentje.


Daarna door naar het Benetton event. Hier werden een drietal nieuwe geuren gelanceerd. Vooraf stonden er heerlijke hapjes klaar en kregen we een lach yoga workshop. 


Erg leuk gedaan zo'n hart met post-its. Op de Post-its stonden allemaal inspirerende teksten. 


Na het event stond er een photowall en zijn Aranka , Charlotte, Teske en ik samen op de foto gegaan. 


Omdat ik geslaagd was voor mijn laatste examen en ik mijn diploma dus in de pocket heb vond Aranka (en ik ook natuurlijk) het wel een goed idee om het te vieren met Sushi. Jum, het was weer heerlijk!


Maybelline heeft een leuke megawatt collectie met lekker opvallende kleuren. Binnenkort hier meer over!


En toen was het ineens over en uit. Ik heb me sinds jaren niet zo slecht gevoeld! Vanaf een uur of 1 begon ik overal pijn te krijgen in mijn bovenlijf .Na 4 paracetemol ( ja sorry iets te veel, maar neem nooit en had zo'n pijn/ niet tegelijkertijd natuurlijk ) Ik wist niet hoe ik moest staan, liggen , zitten of lopen. Uiteindelijk heb ik in jaren gespuugd ( denk dat laatste keer tijdens zwangerschap was 6 jaar geleden) . Kon daarna gelukkig tegen 18.00 slapen . Nu werd ik rond 21.00 wakker. Ben even wat gaan drinken en ging ik weer verder slapen. Voelde mij gelukkig de volgende dag een stuk beter. Ik enk echt dat ik een voedselvergiftiging heb gehad. 


Vrijdag ben ik aan het swatchen gegaan. Het was heerlijk weer dus Noah lekker op het grasveld spelen en ik nagellak foto's maken. Ik vind dit altijd erg rustgevend om te doen :D


Zaterdag zijn we naar het NK Golf onder de 21 geweest. Hier doen de 120 beste Golf spelers van Nederland mee onder de 21. Mijn broertje speelt best hoog niveau Golf en had een wildcard gekregen waardoor hij ook mee mocht doen. 


's Avonds vierden ik mijn verjaardag met wat familie. Leuke afsluiting van de zaterdagavond. Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.