maandag 16 juni 2014

DailySilSil 2014 - Week 24


Goedemorgen. Vandaag heb ik echt een mega bomvolle DailySilSil voor jullie. Ik heb een erg drukke maar super leuke week gehad , met twee feestjes , waaronder die van mijzelf, het WK , leuke dagjes met Noah en nog veel meer!Deze dailysilsil begint nog even op de zondag, want zondag avond vierde mijn vriendin Marianne haar verjaardag. Dit deden we eerst bij wat vrienden thuis en daarna gingen we door naar de &ZO in Groningen waar Urban Elite was. Hier zat ik te wachten op mijn vriendin om naar het feest te gaan. 


Hier een gedeelte van de groep waar we mee waren. Ik sta een beetje raar op de foto , maar het was er zo druk dat we niet eens even leuk bij elkaar konden staan. Het was echt een top avond en we hebben het erg gezellig gehad.


Noah komt altijd met erg mooie dingen thuis. Zo had hij hier in een bakje wat mooi kleine dingetjes uit de natuur er in gedaan. Ik vind dit soort dingen echt onwijs leuk om te zien. 


Ik kreeg vorig weekend dit pakket thuis van Jamin. Hier op de foto zag het er nog wel ok uit, maar door het warme weer was alles gaan smelten en aan elkaar gaan plakken. Met als resultaat dat het niet meer 'fotogeniek' er uit zag om te gebruiken voor een review. Ik vind het wel erg tof dat Jamin steeds meer merken uit USA hier krijgt. 
Ondertussen heb ik contact met Jamin gehad en ze sturen me een nieuw pakket die hopelijk dit keer wel goed aankomt. 


Dinsdag had Noah zijn school marge dag en waren alle kindjes vrij. Aangezien de rest van de scholen wel gewoon les hadden leek het me een leuk idee om met Noah naar het Hoornseplas te gaan. Noah vind het hier geweldig en het was lekker weer om te gaan. Lekker warm met een klein briesje en zo nu en dan zon maar ook lekker wat wolken. 


Hij vond het helemaal leuk en heeft heerlijk in het water , in de speeltuin en in het zand gespeeld!


Ik zat ondertussen lekker de Linda te lezen en te genieten van wat gezonde snacks zoals wortel en komkommer. Ik heb dit mini koeltasje ooit eens in Duitsland gekocht. Tegenwoordig zie je meer van dit soort, alleen zijn die veel minder goed en houden die het spul toch niet zo lang koel. 


Om de dag helemaal top voor Noah af te sluiten aten we raspatat uit de actifry en opende ik een blik doperwtjes en worteltjes. Niet echt de beste maaltijd, maar Noah vond het top en ik vond het voor een keertje wel prima. Na maanden zoeken eindelijk de perfecte tas (rugzak) gevonden voor mijn persevents en zakelijke trips als ik mijn laptop mee moet! Deze tas is er speciaal voor gemaakt. Ik kocht hem telkens niet omdat hij best aan de prijzige kant was. Nu heb ik hem van mijn ouders gekregen omdat ik geslaagd ben! Ben er echt Super blij mee! Thanx mom en dad!


Woensdag was voor Noah de grote dag, hij ging op schoolreis. Ik ging dinsdag avond op bed en voorspelde al, Noah gaat vannacht wakker worden. En net hoe het was, het was nog maar net 01.00 geweest en meneer stond naast mijn bed met : mama ik kan niet meer slapen. Logisch, want hij zat natuurlijk al vol spannen voor schoolreisje. 
Uiteindelijk is hij bij mij om 04.00 weer in slaap gevallen en moest ik hem de volgende ochtend echt met moeite wakker maken. Toen ik het magische woord schoolreis zei sprong hij bijna direct uit bed. Hier op school zie je dat hij al helemaal klaar zit om te gaan!


Ik ga vanuit huis behandelingen geven en mijn oud stagebegeleidster kwam langs voor oksels harsen. Na het harsen zijn we doorgereden naar de groothandel voor schoonheidsverzorging om wat dingen in te kopen die ik nodig had. 
Voor mensen uit Groningen en omstreken. Als jullie interesse hebben in een behandeling , dan hoor ik het graag.


Om 15.00 kon ik Noah weer ophalen van schoolreis. Wat nog leuker was , was dat het nationale buitenspeeldag was. Ik dacht eerst dat Noah te moe zou zijn van schoolreis, maar hij wilde dit ook echt nog doen. Hij is uiteindelijk met de huifkar geweest , geschminkt , fruitspies gemaakt en hij heeft een aantal spelletjes gedaan. echt onwijs leuk!
  

De huifkar vertrok om een rondje in de wijk te maken. 


Noah wilde erg graag geschminkt worden en wat wilde hij worden? Natuurlijk Spiderman!


Op de foto in een soort fotobooth met attributen. Deze foto moet ik nog een keer ophalen, want die werd niet direct geprint. 


Ja mama jij moet mij zo op de foto zetten ,want zo doet spiderman ook :D Vooral dat beentje daar naar achteren. 


Donderdag was het voor mij weer vroeg opstaan. Ik moest naar Utrecht toe voor een persmeeting. Mijn lieve broertje kon Noah naar school brengen en ik had geen tijd meer om te eten dus snel een ontbijtje in de trein. 


De lunch bij de persmeeting zag er weer tip top uit!


Eindelijk naar anderhalve week mijn ballerina's binnen . Ik bestelde deze in de schuurmansschoenen webshop, maar helaas duurde de verzending onwijs lang. Maar ik heb ze binnen en ben er erg blij mee!


Ik merkte dat mijn Miss Sporty Instant Colour & Shine in 020 Candy Plum bijna op is. Deze draag ik de laatste tijd bijna dagelijks in combinatie met een Max Factor Colour Elixer Gloss. Daarom kocht ik er maar even 2 bij , want zou het zonde vinden als hij op is en ik heb niet meer. 


Ik zag deze bij de action liggen en moest ze gewoon meenemen. Ik vond ze zo onwijs leuk! Ik ben me gewoon nu aan het verplichten om ze te gebruiken, want anders zou ik ze alleen gekocht hebben voor de leuk.


Vrijdag heb ik heerlijk een tijdje in het zonnetje gezeten. Erg warm als je uit de wind zit. 


Warm vond mijn Iphone het ook, want ineens kreeg ik dit in beeld. Ik heb mijn Iphone nu 2 jaar en dit was de eerste keer dat ik dit had. Al heb ik het wel vaker bij anderen gezien. 


Zaterdag had ik in de stad met een vriendin afgesproken. Toen ze naar huis wilde, miste ze de bus dus zijn we even bij de drie gezusters op de grote markt gaan staan om voetbal te kijken. Wat een wedstrijd was het zeg. 5-1 voor Nederland. Hoe top is dat!


Zaterdag vierde ik mijn verjaardag voor vrienden. En dit jaar besloot ik echt een Girls Only night te doen. Natuurlijk moest ik ook even weer tutten en was dit de look van de dag. 


Het was echt super gezellig. Bijna alle vriendinnen waren er. Hier op de foto's waren 2 meiden al weer naar huis, want die hadden nog andere verplichtingen , maar het huis zat vol met 12 dames :D Meiden het was echt een avond van mijn leven! Ik had niet beter kunnen wensen. De laatste vertrok rond 03.00 dus het was aardig gezellig. 

Ik ben het vergeten op de foto te zetten, maar ik heb iedereen uit heel veel spullen uit laten zoeken en iedereen ging met een goodiebag vol weg met beautyproducten omdat ik er toch graag vanaf wilde. 


Gisteren was het vader dag! Mijn vader is echt de beste die je maar kunt wensen. Hier zie je hem linls met Noah en rechts met mij als baby. Love You Dad.


Ik was zondag al weer op tijd wakker ook al lag ik er zelf pas tegen 04.30 op bed. Ik heb de zondag lekker rustig aan gedaan. Wel ben ik nog even naar de supermarkt gegaan, maar voor de rest heb ik series gekeken en ben ik aan het bloggen gegaan. 
  

Ik kwam er achter dat je met de app Moldiv niet alleen foto's in vakjes kunt verdelen , maar dat je ook leuke bewerkings opties heeft. Hier zie je de cartoon optie. ik vond hem zo grappig!

Dit was het weer voor deze week. Ik heb echt genoten van de dagen!

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.