maandag 23 juni 2014

DailySilSil 2014 - week 25


Goedemorgen ladies. Ik heb weer een volle week achter de rug. Maandag oudergesprek op school, dinsdag naar Amsterdam , woensdag aan het werk geweest voor de site en vanaf die nacht weer erg ziek geworden ( blegh) . Dit weekend lekker bij mijn ouders geweest en de zondag hebben we afgesloten met een dagje Telekids Nienoord dag voor Noah.

Maandag hadden we oudergesprek op school voor Noah. We wisten het al een tijdje, maar Noah blijft nog een jaartje in groep 2. In het begin toen ik het hoorde vond ik alsof ik gefaald had, maar hoe langer ik er over na kon denken hoe meer begrip ik er voor kreeg. Noah is de jongste in zijn klas en ik merkte dat hij sinds een paar maanden pas interesse heeft in lezen, schrijven en letters e.d.. Nu heb ik er vrede mee en vind ik het alleen maar beter. Hij kan nog een jaartje lekker kleuteren en 2 van zijn vriendjes blijven ook nog een jaartje, dus dat maakt het voor de 3 boys misschien nog leuker. 


Ik zag dit ineens bij het Kruidvat liggen. Ik wist niet eens dat ze het verkochten, maar hoorde dat het er nu tijdelijk is en in de folder staat. Ik weet niet of het werkt, maar dit is echt niks voor mij. Ik trek wel gewoon een shirt aan die alles netjes bij elkaar houdt en geen tape nodig heeft.


Op dinsdag had ik een afspraak in Amsterdam. Dus werkte ik in de trein. 


Toen ik net in de bus zat naar het event werd alles ineens stil gelegd en kwamen er aardig wat politiemotoren en zwarte auto's langs. In een flits zag ik het kapsel van prinses Beatrix. Ik hoorde later dat ze naar het Paleis op de Dam ging voor het uitreiken van zilveren Anjers.


Aangekomen bij het event van Goldwell en John Frieda. Het was een Blonde Only Brunch, dus alleen maar blonde dames. We kregen over beide merken een presentatie en we hebben een heerlijke brunch gehad. 


Er waren tijdens het event twee modellen die de looks lieten zien van deze zomer. Ik moet zeggen dat ik het haar van deze dame erg mooi vond!


De Brunch was echt heerlijk. Het was gelukkig een lichte brunch met niet te zware dingen op de maag. Ik vind het een prima combi van een event. Presentaties bekijken tussendoor brunchen en zo ook nog leuk met de mede pers kunnen praten.

De perspresentatie werd trouwens georganiseerd bij 'met smaak'. Heel klein , heel schattig en erg leuk!


Na afloop kregen we de producten van beide merken mee, kregen we deze leuke kaartjes en een zonnebloem. De zonnebloem heb ik niet meegenomen, want vond dat niet zo'n succes in de trein naar Groningen. 


Op het station trakteerde ik mij op een ijsje van de Burger King met Oreo en wat karamel. Hij was echt heerlijk. Af en toe moet jij jezelf eens verwennen. 


Vorige week vierde ik mijn verjaardag met vriendinnen, maar ik had nog niet laten zien wat ik gekregen had. Mijn vriendinnen weten precies wat ik leuk vind en wat ik graag wil! De fles wijn en chocolade missen al op de foto, want deze waren alweer op. :PWoensdag op donderdag nacht begon ik me ineens heel slecht te voelen. uiteindelijk ben ik flink ziek geweest en heb ik er erg veel last van gehad. Een beschuitje, een beker water en een emmer zeggen genoeg. Ik weet precies waar het door gekomen is, want ik had zelf sushi gemaakt die avond ervoor en twijfelde al een beetje over de zalm. 
Ik moet zeggen dat ik er nu ook echt even helemaal klaar mee ben. Ik ben mijn eigen lichaam aan het verzieken door verkeerde eetgewoontes, en eetpatronen. Ik ga echt even wat anders doen nu, want mijn lichaam heeft nu ook 'stop' gezegd. Ik ben vrijdag lekker met Noah naar mijn ouder gegaan. Ik voelde me nog steeds niet helemaal lekker, en dan is het wel fijn om een beetje in de watten gelegd ge worgen door je ouders. Mijn moeder had deze heerlijke pasta gemaakt.


Ik kreeg afgelopen weekend het 'W7 in the Nude' palette binnen. Het moet een dupe zijn van de naked 3 van Urban Decay. Ik heb zelf de naked 3 niet, dus kan de vergelijking niet maken, maar ga hem zeker voor jullie reviewen en testen!


Nog meer verwennerij door mijn moeder. Heerlijke verse groentesoep. Ik moet dit thuis ook vaker maken. Lekker licht op de maag, erg gezond, niet veel calorieën e.d. en heel simpel om te maken.


Pure Love!


Op zaterdag gingen we boodschappen doen in Duitsland. Ik zag daar deze mega grote augurken. Ze waren echt huge, want kijk maar in verhouding met de rol met plastic tasjes die er tussen ligt. Ik hou niet van augurken, maar vond het wel het laten zien waard.


Zaterdag kwam ik er achter dat zondag er een Telekids fan dag zou zijn in Nienoord. Nienoord is een speeltuin/familiepark nog geen 20 kilometer van Groningen. Omdat Noah Ernst en Bobbie , Bobo , brandweerman Sam en meer erg leuk vond ik het erg leuk om met Noah heen te gaan. Ik ging samen met mijn moeder en Noah beleefde echt een top dag!


Bij het ontmoeten van de tv personages was het erg druk. Noah dus bij mij op de schouders, en bij het zien van Bobo , Sam en Ernst en Bobbie vond hij het ook wel weer prima, hij wilde spelen!


Noah vond het in de tractor  erg leuk. Keer wat anders dan de standaard paarden of koetsen bij andere pretparken.


Kijk hoe vrolijk die kijkt.


Deze levensgrote spiraal vond hij ook erg leuk en ook best moeilijk!


Zijn favoriete 'attractie' was toch wel de hoge glijbaan. Hij is wel 10 keer met een matje de metershoge trappen op gerend en elke keer vond hij het weer leuk.


Lekkerding toch om zo te zien :D .... Hij was hier aan het beslissen wat hij wilde doen en mijn moeder en ik hobbelden wel elke keer achter hem aan.


 Dikke pret van de glijbaan.


Er was ook een klein gedeelte kinderboerderij met voornamelijk veel geitjes. Dit kleine geitje was erg zacht en wilde Noah erg graag aaien en een kusje geven. Het geitje vond de veters van Noah weer erg interessant en lekker.


Er rijdt ook een klein treintje rond het park en Noah heeft er een leuk ritje in gemaakt. Hij houdt echt van die ritjes maken in of op dingen.


We zagen ineens op het dak van de favoriete glijbaan van Noah een ooievaar zitten met aan de linkerkant een nest. Het is al best zeldzaam om een ooievaar te zien , maar dat hij op zo'n drukke plek zijn nest gemaakt heeft is wel heel bijzonder.


We sloten het dagje Nienoord af met de trampoline. Ik was hier al jaren niet meer geweest en wist eigenlijk niet meer dat het zo leuk was. Daarnaast is het niet te ver en vond Noah het ook geweldig. We gaan hier van het zomer zeker nog een keer heen.

Hij heeft ook nog naar optredens van Biba Boerderij en Ernst en Bobbie gekeken en we hebben Keet horen zingen. Ik dacht dat dit een hele andere zangeres was, maar blijkbaar is het gewoon een rol die vorig jaar door een andere dame is overgenomen. Noah heeft nog bij een soort kinderdisco meegedaan en heeft daar een stickervel 'gewonnen'.

Hij was bekaf, eigenlijk wilde hij nog niet weg en niet op bed, maar met de woorden "anders geen voetbal kijken morgen" lag hij snel in zijn bed.

Ik ga nu ook zo lekker slapen. Morgen is de laatste poule wedstrijd van NL en verder logeert mijn moeder bij ons ( gezellig!)

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst?  Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.