woensdag 18 juni 2014

DIY : Maak je eigen WK shirt


Het WK is in volle gang en vanavond speelt Nederland voor de tweede keer. Na de geweldige 5-1 winst merk je dat we in Nederland toch wat meer Oranje wordt. Noah houdt erg van knutselen en ik wilde iets leuks doen wat ook in het thema van het WK is. Zo leek het me leuk om een eigen WK shirt te maken. Super leuk om voor je zelf te maken, maar ook voor kids is het geweldig.


Je hebt maar twee dingen nodig. Een T-shirt en textielmarkers. De textielmarkers kocht ik bij de Action en deze kosten nog geen €1,50 per set. Het leuke is dat ze nu in het thema zijn van het WK. Het shirtje kocht ik bij de Wibra en koste €2,50. Ik weet dat ze ook shirtjes bij de Action hebben, maar Noah zijn maat was er niet meer. 


En ontwerpen maar. Noah begon heel vastberaden over voetbal te praten en ging een echt voetbal shirt maken. Maar toen hij even aan het kleuren was merkte ik dat hij lekker in gedachten was en de tekening al heel anders begon te lijken. 


Uiteindelijk is dit het prachtige resultaat geworden. Hij is met de voorkant helemaal klaar en heeft een glijbaan gemaakt met heel veel gras. De achterkant is een WK poppetje met een juich handje. Maar ik moest van Noah er wel bij vertellen dat de die nog niet helemaal af was. 

Noah had hier echt een tijd plezier van en was echt trots op zijn WK shirt. Ik hoop dat dit je op leuke ideeën brengt om zelf te doen als je creatief bent of dit te doen met je kinderen, zusje, broertje, neefje , nichtje of wie dan ook!

Q: Hou jij je veel bezig met het WK?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.