zaterdag 21 juni 2014

Essie Zomercollectie 2014 RoarrrrangeEssie komt dit jaar met een leuke opvallende zomercollectie die jou in de perfecte zomerstemming brengen. Niks zachte pastel tinten, maar lekker vrolijke en krachtige kleuren die perfect bij de trend van deze zomer passen , dierenprints. De collectie bevat 6 mooie tinten en ik laat vandaag 5 aan jullie zien.Essie gaat deze zomer voor stoere statement kleuren en ik vind dit een leuke keuze. De combinatie van neutraal en opvallend past erg mooi bij elkaar! Zoals altijd is de kwaliteit van Essie erg goed. De lak heeft naar mijn mening een van de prettigste substanties , hierdoor wordt het lakken erg makkelijk. Ook  droogt de lak altijd snel en heeft het een wat breder kwastje waardoor je erg mooi , makkelijk en precies kan lakken.


Urban Jungle:
Dit gipskleurtje met een roze ondertoon vind ik erg mooi. Ik vind hem ook erg mooi bij mijn huidskleur passen en dat is vaak een probleem met lichte nagellak. Hij is voor mij echt een lak die ik veel dagelijks zou dragen.


Fierce, No Fear:
Een mooie chocolade bruine tint met een koele ondertoon. Dit kleurtje is goed te combineren in de zomer als je niet zo van fel houdt.


Roarrrange:
Dit is natuurlijk het ultieme WK lakje! Oranje is dit jaar dé kleur van deze zomer, dus deze is onmisbaar in jou collectie. Erg leuk dat Essie echt een lakje heeft gemaakt voor het Nederlands elftal in Brazilië ;)Haute in the Heat:
Een lekker opvallende frambozen kleur die echt zomers is. Ik vind hem erg leuk en hoewel hij opvallend is, is hij niet schreeuwerig.Fluffles & Feathers:
Deze groene kleur is leuk en vernieuwend. Het is echt een opvallend zomers tintje die lekker opvallend groen is met een blauwe ondertoon.Ik vind het een erg leuke collectie met mooie verfrissende kleuren. De Essie zomer collectie is vanaf half juni verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van DA en Etos, Bol.com en Wehkamp.nl voor €9,99 per stuk.

Q: Welke vind jij het leukst? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.