vrijdag 13 juni 2014

lahmacun kebab ( turkse pizza) - Silly's Kitchen


Een aantal weken geleden bestelde ik voor het eerst bij een Turks tentje een Lahmacun met kebab. Ik zag een jongen het bestellen en ik vond het er erg lekker uit zien dus bestelde het ook. En het is echt een aanrader, ik heb er echt van genoten. Een paar weken later had ik er zo'n zin in dat ik besloot het zelf thuis te maken. Het is zo makkelijk en snel en je hebt er niet veel voor nodig. Jij zin in een soort fastfood at home, kijk dan snel verder. Wat heb je nodig.

- 100-120 gram Kebab ( ik heb dit pak bij de Lidl gekocht en heb hier ongeveer 1/3 van gebruikt)
- Lahmacun pizza ( ook bij de Lidl gekocht )
- Komkommer 
- Tomaat 
- Tzatziki 

  1. Het is super easy. De Lahmacun moet je volgens aanwijzing op het pak bereiden. Meestal is dit 4-6 min op 200 graden. 
  2. Ondertussen bak je de kebab in de pan ook een aantal minuten. Ik heb expres geen olie of ander vet gebruikt omdat het anders te veel gaat druipen in de lahmacun en er in de kebab ook wat vet zit. 
  3. Snijdt de komkommer en tomaten in plakjes. Je kunt er zo veel in doen als je zelf lekker vind. 
  4. Doe er een lekker klodder tzatziki op (of knoflooksaus als je dat lekkerder vindt) 
  5. En rol hem dicht. Je kunt hem zo makkelijk met mes en vork opeten, maar wil je toch echt het fastfood idee hebben dan raad ik je aan de helft van de lahmacun in aluminiumfolie te doen zodat je daar vast kunt pakken en zo lekker uit de hand kunt eten. 

Ik eet wel eens lahmacun , maar had deze variant had ik nog nooit gehad en vind ik vanaf nu echt een topper!

Q: Als je Lahmacun eet, wat heb jij er dan op? Nog meer Tips voor op Lahmacun?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.