dinsdag 3 juni 2014

Review: Dove Body Oils


Dove heeft een heerlijke Purely Pampering lijn met zachte en verzorgende producten. Nu heeft Dove twee nieuwe varianten aan de dove Purely Pampering lijn toegevoegd. De nourishing body oils in Pistache & Magnolia en Sheabutter & Vanille.


De Body Oils zitten in simpele plastic flesjes en stralen rust en eenvoud uit. Boven op de dop staat duidelijk aangegeven non-greasy en daar was ik wel erg benieuwd naar, want een huid olie is erg fijn, als hij maar geen vettig laagje achterlaat. 

Dove heeft ook in deze purely pampering body oils het deep care complex toegevoegd. Dit complex bevat een aantal huideigen werkstoffen die dus optimaal benut kunnen worden. 


Pistache & Magnolia 
Van de twee oliën is deze het meest vloeibaar. Het is echt een wat dunnere olie die je direct moet uitsmeren anders gaat hij lopen. Hij is lekker licht en geeft echt een heerlijke geur. Ik vind de Pistache en Magnolia combinatie erg lekker. Ik ben er achter gekomen dat ik Pistache wel erg lekker vind.  De olie is echt een beejte fris-zoet van geur.


Sheabutter & Vanille
Ik ben normaal niet zo van de sheaboter en vanille kan de ene keer erg lekker ruiken en de andere keer heel surrogaat nep ruiken. Maar oh boy, wat is deze geur lekker. De vanille ruikt erg lekker en deze combinatie maakt het erg warm-zoet qua geur. Deze olie is wat dikker dan de Pistache variant , persoonlijk vind ik dat net wat prettiger werken. Wat ik ook erg mooi vind aan deze olie is dat hij een subtiele shimmer er in heeft zitten. Van de twee varianten zou ik deze meer bij een droge huid plaatsten en de andere variant bij een normale huid.


 Zoals je kunt zien zijn de ingrediënten lijsten erg verschillend van elkaar. Dit merk je ook goed aan het product. Ik vind dat persoonlijk erg fijn, want de ene bevat hele andere oliën dan de ander. Je hebt daardoor ook echt het gevoel dat je twee verschillende producten hebt en niet alleen de geur die anders is.


Bij mijn pakket zat een massage borstel geleverd. Erg slim, want door de borstel stimuleer je de doorbloeding, je huid wordt warm  en daardoor gaan je poriën open staan en kan het product optimaal zijn werk doen. Heb je geen massageborstel? ga dan direct na het douchen als je huid nog een beetje vochtig is de olie aanbrengen op de huid. 

De Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt voor €9,99 

Q: Voor welke variant zou jij gaan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.