woensdag 18 juni 2014

Review: Essie No More Film


Vandaag heb ik weer een post over nagellak voor jullie! Tja, ik blijf nu eenmaal een grote nagellakfan. Ik kan me echt niet herinneren wanneer ik voor het laatst de deur uit ben gegaan zonder gelakte nagels! Je kunt wel zeggen dat ik absoluut niet zonder nagellak kan leven. Ik wil het ook niet, want er zijn zoveel leuke kleurtjes ;) Vandaag een niet zo typisch zomerkleurtje, maar daarom niet minder mooi. Kan ook prima in zomerweer, vind ik. Hij heet No More Film en is van het merk Essie (mijn liefde). It's a beauty!Zeg nou zelf, het is toch een bijzonder (mooi) kleurtje? Het is typisch zo'n kleur die moeilijk is vast te leggen op de foto! Het is een blauwachtige paars, maar tegelijk een paarsachtige blauw. Snap je het nog? Je zou 'm gewoon eens in het echt moeten zien ;)

Deze heeft zo'n lekker breed kwastje, waarmee je elke nagel in één beweging mooi kunt lakken. Het is maar net wat je fijn vindt en het ligt natuurlijk ook een beetje aan de grootte/vorm van je nagels. Persoonlijk vind ik zo'n kwastje ideaal! Aan één laagje zou je al genoeg hebben, maar voor het mooi doe ik er toch altijd twee. Essie-nagellak is onder andere verkrijgbaar bij (veel) Etos-filialen en kost 9,99 per stuk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.