zaterdag 14 juni 2014

Review : Freeman Maskers


Zo nu en dan vind ik het heerlijk om een masker te doen. Tegenwoordig heb je zoveel verschillende  soorten maskers. Klei , Peel off , lava , scrub , enzymatische maskers en nog veel meer. Freeman heeft een groot assortiment in maskers en ik laat vandaag deze 3 aan jullie zien. Ik vind Freeman altijd erg leuke verpakkingen hebben. Het ziet er uitnodigend uit , maar wel druk. Normaal zouden dit soort verpakkingen mij niet aanspreken omdat het te druk en kleurrijk is, maar bij een masker vind ik het erg goed passen. Het is een grote tube met 150ml. dus je doet erg lang mee. 


Revealing Peel-Off Granaatappel
Dit masker is erg lekker om je huid goed te zuiveren. Je brengt een dun laagje op en laat het 5 tot 10 minuten intrekken. Het masker wordt trekkerig en kun je er zo makkelijk aftrekken. Tijdens het intrekken doen de granaatappel en vitamine A en E hun werk. Het is echt een Antioxidant boost met Acai, Blauwe Bosbes, Cranberry, Goji, Mango, Mango, Noni en Granaatappel. 

Mijn huid voelt natijd zacht en het masker ruikt erg lekker. Pas wel op bij het aanbrengen dat je dit masker niet in je wenkbrauwen smeert, anders wordt het pijnlijk bij het verwijderen van het masker.


Anti-stress dead sea minerals
Het is een kalmerend masker die erg geschikt is na een drukke dag. Hij is daarnaast ook zuiverend en verwijderd verstopte poriën.  Het masker heeft o.a. zeezout. Zeezout helpt de huid herstellen en het vochtgehalte in balans te houden. Ook heeft het Lavendel en Bergamot en deze hebben een ontspannende werking.  Het masker is echt een beetje klei achtig en hierdoor kun je hem goed aanbrengen. Het masker moet ongeveer 10 min inwerken en daarna met lauw warm water verwijderen. 


Polishing  charcoal & black sugar
Dit masker is niet een doorsnee masker het is een masker en scrub in één. Je moet het masker eerst 5-7 min in laten werken zodat de houtskool in het masker zijn werk kan doen. Daarna moet je hem 1-2 minuten inmasseren. Hierdoor krijgt de suiker een scrubbende werking. Dit masker is erg geschikt voor mensen met een onzuivere en vette huid, maar eigenlijk kan iedereen hem gebruiken. Ik vind hem top. Hier kun je erg goed het verschil tussen de drie maskers zien. Alle drie hebben ze een hele andere structuur. Ik kan niet echt een favoriet kiezen, want elk heeft zijn eigen voordelen. De maskers zijn zeker het proberen waard. Vanaf nu zijn de Freeman maskers niet alleen meer bij de Tuinen verkrijgbaar , maar ook bij het Kruidvat. De maskers kosten 3,99 per stuk ,  maar Kruidvat heeft regelmatig een aanbieding met de maskers. 

Q: Voor welke masker zou jij gaan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.