woensdag 11 juni 2014

Review: It's like liquid sand: Gosh Frosted PurpleInmiddels bestaan van dit soort "liquid sand"-nagellakjes al een tijdje, maar dat maakt ze niet minder leuk! Op het eerste gezicht leek het mij helemaal niks, maar toen ik er eenmaal een (deze) had geprobeerd was ik om. Wat een gaaf effect geeft het! Heel apart!


Dit nagellakje heet "Frosted Purple", al zou ik 'm zelf niet als paars omschrijven! Het heeft er iets weg van, dat wel... maar het is in het echt toch meer een soort grijsachtig paars. Anyway, ik vind het wel een mooie kleur. Niet te opvallend, het zandeffect is al opvallend genoeg ;)

Wat ik er ook fantastisch aan vind: hij blijft heel lang zitten! Serieus, ik heb 'm wel meer dan 10 dagen op mijn nagels gehad zonder dat het er echt slecht uitzag. Jep, ik ben wel fan van deze nagellak. Vooral nu ik tegenwoordig mijn nagels nog maar weinig lak (paar jaar terug lakte ik ze wel een paar keer per week) is het ideaal als er eentje lang mooi blijft!

Heb jij al eens zo'n nagellak geprobeerd? Wat vind je van deze?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.