donderdag 12 juni 2014

Review: Maybelline Superstay 14h Megawatt Lipstick


Ik hou van lipsticks die goed blijven zitten. Een stain hoeft niet, maar als hij maar een tijd goed blijft zitten. Zeker met het warme weer wil ik iets goeds hebben dat niet elk half uur bijgewerkt moet worden.  Maybelline is nu met een aantal nieuwe Superstay lipsticks gekomen. Het is de Megawatt collectie met lekker opvallende en felle kleuren. De collectie heeft er totaal 5 nieuwe kleuren bij en ik laat vandaag 3 aan jullie zien. De superstay 14h lipsticks liggen al een tijd in de schappen, maar ik had ze nog nooit geprobeerd. Deze drie kleuren zijn spannend en nieuw en ik was dus onwijs nieuwsgierig hoe ze zouden zijn. 

De verpakking vind ik prima. Ik ben niet zo van de witte doppen , maar dit heeft Maybelline met veel meer producten in hun gamma. Ik vind het wel erg leuk dat je goed kan zien welke kleur er in de verpakking zit. Zo hoef je niet lang naar een kleur te zoeken en alle doppen open te trekken!

135 Flash of Fuchsia , 455 Burst of Coral , 575 Red Rays 

De swatches zien er veel belovend uit. Ze zijn erg goed gepigmenteerd en hoewel ze een matte uitstraling hebben voelen ze niet droog en trekkerig aan. 

135 Flash of Fuchsia 


In deze mooie fuchsia kleur zit een paarse gloed. Dit komt door het mooie blauwe shimmertje wat er in zit. Door de roze lipstick met blauwe shimmer wordt het een hele mooie en aparte roze-paarse lipstick die mat is maar toch een glansje heeft. Ik vind hem erg mooi!

455 Burst of Coral 


Ik hou erg van roze kleurtjes, maar bij deze moet ik een beetje oppassen. Het kan snel met verkeerde make-up een beetje to much worden. Ik vind de kleur wel erg mooi! Hij is lekker fel , maar niet te fel. Like it!

575 Red Rays


Ik heb jaren rood erg mooi gevonden en droeg het erg veel. Toch merk ik dat ik de laatste jaren een andere toon in de huid heb gekregen en trekt rood mij niet meer zo veel. Ik moet wel zeggen dat ik deze kleur wel mooi vind , hij heeft een oranje ondertoon en is lekker opvallend! De swatches in zonlicht. Ik vind de kleuren erg leuk en mooi voor de zomer. Ze lijken ook totaal niet op elkaar en dat vind ik ook erg fijn, want soms heb je een nieuwe collectie met bijna 5 identieke kleuren. 

De lipsticks brengen makkelijk aan. Wel moet je oppassen als je velletjes hebt, want deze zie je snel terug. Ook moet je oppassen dat je niet teveel aanbrengt. Hij bouwt erg gemakkelijk op en als je te veel doet wordt het echt zo'n laag. 

De lipsticks blijven goed zitten, ze voelen in het begin iets plakkerig maar dit gevoel is snel weg. Ze worden iets wat droog, maar totaal niet wat de meeste matte lipsticks doen. De lipstick vervaagt erg mooi en loopt dan geleidelijk over  in je eigen lipkleur. Na een uurtje of 4 a 5 moet je hem wel even weer bijwerken, maar als je een vette maaltijd eet gaat hij er iets sneller af.  Ik ben erg enthousiast en wordt echt vrolijk van deze Superstay lipsticks. 

De Maybelline Superstay 14h Megawatt Lipstick liggen vanaf nu bij de drogisterij voor €12,99 . 

Q: Voor welke kleur zou jij gaan? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.