donderdag 5 juni 2014

Review: Nivea in-shower aftersun lotionWauw, wat vind ik het product waar ik vandaag wat over ga schrijven handig! Een superfijne uitvinding. Het is after sun lotion, maar dan een die je in de douche kunt gebruiken. Supermakkelijk! Ik heb er in de zomer altijd een beetje een hekel aan om me na een zonnige dag in te smeren met after sun, ook al is het natuurlijk goed voor je huid. Nivea heeft iets handigs verzonnen; je gebruikt deze lotion na je gewone douchecrème en op precies dezelfde manier als een douchecrème.


Je 'wast' jezelf met de lotion, spoelt het weer af en klaar is kees. Ik merkte vooral dat mijn huid lekker zacht was na het douchen! De lotion ruikt naar een typische after sun; het ruikt voor mij echt naar zomer. Heerlijk! (Ook al is het zomerweer nu even ver te zoeken, maar als het goed is komt dat snel weer!)

De in Shower aftersun lotion is vanaf heden verkrijgbaar voor €9,49 bij de drogisterij.

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.