dinsdag 24 juni 2014

Review: NYC Natural Matte Foundation


De natural matte foundation van NYC bestond al, maar is vernieuwd en verbeterd. Ze hebben de formule aangepast zodat hij straalt maar niet glimt en tot wel 12 uur goed blijft zitten. Totaal hebben ze drie kleuren en ik was erg benieuwd.De verpakking heeft ook een make-over gehad. Hij heeft een mooie mat zwarte verpakking met een doorzichtig gedeelte waar je de kleur van de foundation goed doorheen kunt zien.

Ik moet zeggen dat deze matte foundation erg licht aanvoelt. Meestal geven matte foundations snel een cake effect op de huid. Deze heeft een lichtte tot medium dekking.
Hij houdt wel een beetje een beetje een semi matte effect. Hij is niet totaal matte en persoonlijk vind ik dat wel erg mooi.Totaal zijn er drie tinten. 001 Ivory , 002 Sand en 103 Soft Beige. Je zou verwachten dat de derde kleur donkerder is dan de 002, echter is dit niet waar en is de 002 de donkerste van de drie.

Ik moet eerlijk zeggen dat met de warme dagen de foundation sneller er af gaat, maar als je voor een lichte dekking gaat is deze perfect voor de zomer. Helaas zit er voor mij niet een perfecte kleur bij en moet ik wat gaan mengen om het resultaat te bereiken die bij mij past.Het is een leuke en makkelijke foundation die ik zeker kan aanraden als je een budget semi matte foundation zoekt is dit zeker wat voor jou.

De foundation is verkrijgbaar vanaf begin juli bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.