woensdag 25 juni 2014

Review: SP After Sun shampoo & conditionerAfter sun voor je haren? Dat klinkt interessant. Ik weet niet hoe lang het al bestaat, maar ik was het nog nooit tegengekomen. Het leek me wel heel handig! Je haar moet natuurlijk ook goed worden verzorgd in de zomer. Deze shampoo en conditioner zijn van Wella System Professional - oftewel SP -, een lijn professionele verzorgingsproducten voor je haar. Ik vind de verpakking van de producten mooi; iets waar ik altijd wel op let. Heeft natuurlijk niks met het product zelf te maken, maar ik vind het toch een pluspuntje!


Ik moet eerlijk zeggen, ik ben niet geweldig in het uitgebreid reviewen van producten, maar wil alsnog wel graag schrijven wat ik ervan vind! De shampoo en conditioner hebben geen hele bijzondere geur, maar ruiken wel gewoon lekker. Een voordeel vind ik dat ze beide niet heel erg schuimen, want daar hou ik niet zo van ; )

Wat merk ik na het gebruik van deze producten? (Ik gebruik ze trouwens ook gewoon na een dag niet in de zon te zijn geweest haha, niks mis mee natuurlijk!) Het lijkt wel alsof mijn haar er extra zacht van wordt! Vooral van de conditioner, want als ik de shampoo in combinatie met een andere conditioner gebruik, is het effect een minder. Mijn haar wordt er fijn doorkambaar (is dat een woord?!) van; zeker een pluspunt. Ik heb namelijk best dik en lastig haar!

Conclusie? Ze zijn heel fijn in gebruik! Heel erg bijzonder vind ik ze nou ook weer niet, maar dat is denk ik vooral omdat je bij zulke haarproducten niet direct een resultaat merkt/ziet. Het is niet zoals het testen van een kleurtje nagellak. Anyway, ik ben er wel tevreden over! En het idee van het gebruiken van after sun voor je haar is leuk ; )


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.