donderdag 26 juni 2014

Review: W7 in the Nude ( UD Naked3 dupe?)


Afgelopen week kwam ik er achter dat W7 weer met een nieuw palette op de markt was gekomen. Na de 'In the Buff' zijn ze nu met 'in the Nude' gekomen. Hier kun je het review over de In the Buff palette lezen, hier was ik al erg enthousiast over dus ik kon niet wachten om deze te proberen. Ik heb zelf geen Urban Decay naked 3 , maar ik heb gehoord dat hij er best veel op lijkt.De verpakking is vergelijkbaar als de voorganger van dit palette. Het is een metalen blik met daarin de oogschaduws. Verder heeft hij wat reliëf aan de bovenkant. Dit zie je terug in de UD naked 3 palette. Het blik kan soms wat wankel zijn, maar ik heb hier geen problemen mee gehad. 

Het palette bestaat uit twaalf mooie neutrale tinten met voornamelijk een roze ondertoon. De kleuren passen zo op het eerste gezicht erg mooi bij elkaar en lopen mooi over. De kleuren heb ik nog niet echt in mijn stash zitten en zijn dus een mooie toevoeging. 


Er zit een kwast en applicator bij die je bij het palette kunt gebruiken. Persoonlijk vind ik het niet echt prettig werken en gebruik ik deze nooit. Als je niks anders hebt, dan kun je je er even mee redden, maar daar blijft het ook wel bij. 


Alle kleuren op een rijtje van links naar rechts : Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot en Sun Kissed , Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo en Fashionista. 


 Latte, Angel, Venice, Marilyn, : Vier lichte tinten die erg zacht zijn en makkelijk aanbrengen. Wel hebben ze wat fall out en zie je de kleuren naar mijn neming niet helemaal lekker, maar op de ogen zien ze er erg mooi uit. 


Copper Pot en Sun Kissed , Alice, Bad Manners,: vier mooie gepigmenteerde kleuren die ik persoonlijk deze zomer vaak ga dragen. Ook hier helaas weer wat fall out. 


Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo en Fashionista : De laatste vier tinten zijn denk ik mijn favorieten. Ik vind ze prima gepigmenteerd, helaas wel weer wat fall out. Ik vind het jammer dat je bij de laatste kleur 'Fashionista' de mooie roze glitters niet echt meer terug ziet en het wat meer een matte tint wordt. 


Hier zie je een snelle look met het palette. Links zie je bij daglicht en rechts is met flits. Ik wil binnenkort nog een uitgebreide look maken met het palette, maar de kleuren werken erg prettig op het oog.


Ik ben erg tevreden met het palette en vind het een leuke toevoeging aan mijn collectie. Ik ben erg onder de indruk. Ze hebben een prima pigmentatie, mooie kleuren, blenden goed en het enige waar je een beetje mee moet oppassen is de kans op fall out. 

Als je een mooie palette zoekt voor niet te veel geld, dan kan ik deze zeker aanraden. Zeker voor de leuke prijs van €7,99. Het palette is o.a. verkrijgbaar bij makeupmusthaves.nl

Q: Wat vind jij van de kleuren in het palette?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.