dinsdag 17 juni 2014

Review: Yves rocher Cherry Oil Lipstick


Yves Rocher was jaren lang het merk wat mij deed denken aan make-up bestellen via de post. Mijn moeder bestelde regelmatig wat bij Yves Rocher en kreeg er dan altijd cadeautjes bij. Als kind vond ik dat altijd al geweldig. Tegenwoordig heeft Yves Rocher haar imago een stuk moderner gemaakt en tegenwoordig hebben ze onwijs leuke en lekkere producten. Zo ook deze nieuwe lipstick lijn waarbij gebruik gemaakt is van kersen olie. Kijk mee naar deze 12 mooie lipsticks die er niet alleen mooi uitzien.


Yves Rocher gebruikt voor het eerst kersen olie in haar lipsticks. Deze kersen olie zorgt voor een intense glans die tegelijkertijd een heerlijke verzorgend en voedend gevoel geeft. De lipsticks zijn net als alle andere cosmetica van Yves Rocher plantaardig.

De verpakking beeldt goed uit wat voor soort lipstick het is. De verpakking heeft een kersenrode kleur die licht doorschijnend is. De lipstick komt hier erg mee overeen. De kleuren zijn niet volledig dekkend, maar geven door de kersen olie een erg mooie glans.

De Cherry Oil lipstick is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren: 11 Miel Doré - 12 Marron Glacé - 21 Litchi – 22 Corail Doux - 31 Rose Grenadine – 32 Rose Cocktail - 41 Iris Mauve - 42 Rose Vif - 51 Rouge Groseille - 52 Cerise Noire - 61 Tangerine - 62 Sienne. 

11 Miel Doré - 12 Marron Glacé - 21 Litchi – 22 Corail Doux 

11 Miel Doré - 12 Marron Glacé - 21 Litchi – 22 Corail Doux 


11 Miel Doré een mooie neutrale kleur. 

 
12 Marron Glacé is ook een mooie neutrale kleur, echter heeft hij iets meer roze er in zitten. 


21 Litchi is een mooie lichtroze kleur die erg neutraal is. 


22 Corail Doux is een oranje tint die niet erg opvallend oranje is. 

31 Rose Grenadine – 32 Rose Cocktail - 41 Iris Mauve - 42 Rose Vif

31 Rose Grenadine – 32 Rose Cocktail - 41 Iris Mauve - 42 Rose Vif


31 Rose Grenadine is een koraal roze kleur die erg leuk is voor de zomer.


32 Rose Cocktail is een leuke zomers roze kleurtje.


41 Iris Mauve is een wat standaard roze kleur met kleine shimmertjes er in. 


42 Rose Vif is een van de fellere roze kleurtjes uit de collectie!

51 Rouge Groseille - 52 Cerise Noire - 61 Tangerine - 62 Sienne

51 Rouge Groseille - 52 Cerise Noire - 61 Tangerine - 62 Sienne


51 Rouge Groseille is persoonlijk niet helemaal mijn ding , en ik krijg hem ook nog aan de binnenkant van mijn mond. Dit komt denk ik door de substantie. 


52 Cerise Noire is normaal een kleurtje waar ik voor zou vallen. Echter omdat hij zo licht dekkend is vind ik hem juist wat minder.


61 Tangerine is erg geschikt als je een subtiel WK kleurtje zoekt.


62 Sienne is de laatste en totaal niet mijn ding. Ik ben echt niet van de bijna bruine lipsticks.


Hier alle lipswatches nog eens op een rij. Ik vind de lipsticks erg fijn aanvoelen. Ze geven zoals aangegeven niet een totale dekking, maar zijn meer semi transparant. Wel is de kleur ook goed op te bouwen, dus kun je de kleur iets intenser maken.

Helaas blijven de lipsticks niet lang zitten, na een uurtje moet je de kleur zeker weer even bijwerken. Het voordeel is wel dat ze makkelijk bij te werken zijn.

De Yves Rocher Cherry Oil lipsticks zijn vanaf nu te koop bij Yves Rocher voor €11,90. Wel is het zo dat ze nu afgeprijsd naar €5,95 in de webshop te koop zijn.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.