vrijdag 6 juni 2014

White Chocolate on the Rocks (Silly's Kitchen)Jullie konden een aantal weken geleden al zien dat ik White Chocolate Dip Cookies gemaakt had. Omdat we nog wat gesmolten chocolade hadden zijn we nog verder gegaan met lekkere dingen maken, want het is natuurlijk zonde om het weg te gooien. We kwamen op het idee om van de chocolade een soort white chocolate mountain te maken. Kijk hier naar het resultaat. Het enige wat we gedaan hebben is lekkere knapperige dingen door de chocolade heen geroerd. Je kan er van alles in doen, maar wij hebben gekozen voor :
- Merengue 
- Biscuit 
- Cornflakes


We hebben alles in brokken verkruimelt en daarna door de chocolade gedaan. Zorg er voor dat je alle chocolade goed verdeelt en dat overal chocolade zit. Verdeel het daarna over wat bakpapier. 
Je kunt kiezen voor een dikke hoge bult of ongeveer een centimeter dikke plak, wat je zelf leuker vind.


Zet het daarna in de koelkast en laat de chocolade weer goed hard worden. 


Daarna kun je het in stukken breken en heb je iets heerlijks om te snoepen. 


Wij wilden nog iets anders lekkers er van maken en hebben twee bolletjes ijs in een glas gedaan, daaroverheen hebben we wat van de white chocolate candy mountain gedaan en als laatst heeft mijn moeder wat suiker gesmolten en er karamel van gemaakt en er overheen gegoten. Een super makkelijk iets om te maken en het smaakt echt goddelijk!
Natuurlijk hoef je dit niet met witte chocolade te doen en kun je ook ander snoepgoed gebruiken i.p.v. merengue of cornflakes. 
Ook kun je het zo los opeten, maar wij raden het wel aan om een bolletje ijs er bij te doen, want dat maakt het helemaal lekker!

Q: Hoe lijkt jou dit? Yay of Ney?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.