donderdag 10 juli 2014

BE creative make up Daydream palette + LE intense lipstick


Afgelopen jaar introduceerde Ici Paris XL haar eigen make-up lijn genaamd BE creative make up. Tot op heden had ik nog niet kennisgemaakt met het merk. Het komt misschien ook omdat het merk niet echt mijn aandacht trok. Nu is BE met een mooi palette en lipstick gekomen die mijn aandacht trokken. Benieuwd waarom? Kijk dan zeker verder.

BE is met een erg mooi palette gekomen genaamd Daydream. Ik vind de verpakkingen erg mooi van het merk. Ze zijn matte zwart en hebben een gedeelte waar je erg mooi de kleuren van het palette
kunt zien. Wat dat betreft straalt de verpakking erg 'Silja' uit. 


Dit palette heeft mooie lichte tinten met als knal kleur een opvallende marine blauwe kleur. Het zijn kleuren die ik zelf niet snel zou uitzoeken, omdat het licht en helder is. Ik zou zelf altijd snel voor het vertrouwde bruin gaan, maar ik ben erg enthousiast over dit palette. Hij heeft mooie zachte kleuren die erg mooi te combineren zijn met verschillende tinten. Ook heeft hij een erg mooie pigmentatie en is hij erg zacht zonder veel fall out te hebben. Deze kleuren zijn echt perfect voor de zomer.

Het palette is verkrijgbaar voor €17,99 bij Ici Paris XL


Naast het palette is BE met een speciale uitvoering van de Intense lipstick in 018 Change gekomen. Deze mooie lipstick zat al in de vaste collectie van het merk, maar heeft nu een Limited Edition verpakking gekregen. De lipstick is de absolute favoriet in het assortiment en heeft daarom een glanzend zilveren verpakking gekregen.

De verpakking voelt zwaar en massief aan. Hij is helemaal van zilver gemaakt en heeft bovenop de dop de letters BE. De dop sluit door middel van een magneetsluiting , hierdoor is de kans wel dat de dop er wat sneller en makkelijker af gaat.


De lipstick is een mooi gepigmenteerde diep roze kleur. Ik snap dat dit een favoriet is in het assortiment , want ik vind hem ook erg mooi.  De lipstick voelt fijn aan, blijft prima zitten, maar heeft na een maaltijd wel een retouch nodig.Als je een mooie verpakking wilt waar jij de show mee steelt op een feestje, en je zoekt een mooie roze kleur, dan is dit de lipstick voor jou!

De lipstick is Limited Edition en dus tijdelijk verkrijgbaar voor €19,95 bij Ici Paris XL. 
Ik vind het een leuke aanvulling op de collectie. 

Q: wat draag jij in de zomer voor kleuren ?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.