dinsdag 22 juli 2014

Catrice Metallure CollectieVanaf augustus komt Catrice met haar nieuwe assortiment wisseling. Dat is niet het enige, want in de maanden augustus en september komt Catrice ook met de Metallure Collectie. Een collectie met mooi kleuren die ons alvast een beetje voorbereiden op de herfst. Ik laat vandaag de producten aan jullie zien.


Catrice komt met 3 verschillende oogschaduw. De Metallic Marbled Eye Shadow. Ik heb de C02 Metalfushion. Dit is een Mooie marble tussen goud en donker grijs. Elke oogschaduw ziet er anders uit, dus geen één is hetzelfde qua verdeling van goud en grijs. 


Je kunt de kleuren goed individueel gebruiken, maar ook erg goed met elkaar blenden. Helemaal links is de gouden kleur, in het midden de grijze kleur en rechts zijn de twee samen geblend. Zoals je kunt zien glitteren ze er oven en hebben ze erg veel shimmers er in zitten . Pas hierdoor op met aanbrengen , want ik had in het begin best wat glitter onder de ogen liggen. Ze zijn wel mooi zacht en dit is in 1 veeg. 


Hier zie je de kleuren op het oog in een look. Ik heb het erg simpel gehouden door de donkere kleur iets tegen de wimperrand aan te brengen. De lichtere kleur heb ik omhooggeblend zodat het mooi overloopt. Mascara en klein stukje kunstwimper op het einde. Omdat ik geen eyeliner heb gebruikt zie je de overgang een heel klein beetje van de kunstwimper. Als je mij gewoon aankijkt zag je dit niet, maar van zo close wel.  


Ook komen ze met 3 mooie lipsticks. De lipsticks hebben een erg mooie verpakking van roze goud met witte effecten op de dop. De drie kleuren zien er erg elegant en klassiek uit. Ik heb de kleur C03 Alluring Red, een mooi klassiek rode kleur. 


Ik vind de lipstick onwijs mooi. Ik denk dat bijna iedereen wel een Catrice lipstick heeft en de kwaliteit is ongeveer hetzelfde. Hij blijft naar mijn mening iets beter zitten en gaat er iets minder snel af. Ik vind de combinatie van de rode kleur met de glans erg mooi.Hier heb ik de lipstick en de oogschaduw gebruikt in een complete look. Ik vind het jammer dat de oogschaduw best wat glitters laat vallen tijdens het aanbrengen, maar naast dat vind ik de producten erg mooi!


De collectie krijgt ook een mooie Luminizing Bronzer die gebakken is en ook mooi gemarmerd is. Deze Bronzer gaat €4,99 kosten.  Daarnaast komt er een Mascara Topper & Liner. Hiermee kun je zowel een mascara highlighter aanbrengen als een eyeliner. Dit komt door de duo-applicator. Ik weet niet of het wat is, maar hij gaat €3,99 kosten. Als laatst komt Catrice ook met een vijftal nieuwe lakken. Deze zijn allemaal in de stijl van de gehele collectie en hebben daarom een wat metallic finish. De lakken gaan €2,99 kosten. 

Ik ben erg te spreken over deze collectie en ben benieuwd hoe de andere producten er in het schap uit gaan zien. 

De collectie ligt in de maanden augustus en september in de winkels bij het Kruidvat en trekpleister. 

Q: Wat vinden jullie van de lipstick en oogschaduw? En de rest van de collectie?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.