maandag 14 juli 2014

DailySilSil 2014 - Week 28


De eerste week van de zomervakantie en ik heb vooral leuke dingen met Noah gedaan. Zo heeft hij het elke dag wel naar zijn zin gehad en hebben we zowel dingen binnen als buiten gedaan. Kijk mee naar onze week!
Maandag was voor Noah direct een top dag. Ik had eigenlijk in de middag een lunch afspraak in Groningen met Coty. Helaas werd die de maandag ochtend afgezegd. Toch had ik mijn broertje geregeld om op te passen. Aangezien Noah daar zoveel zin in had zijn ze de hele middag leuke dingen gaan doen. Zo zijn ze eerst vliegtuigjes wezen kijken bij Eelde. 


Daarna zijn ze op bezoek geweest bij onze Opa en Oma en heeft Noah poffertjes gehad. Ook zijn ze langs de Golfshop geweest waar J.J. werkt en als laatst hebben ze nog even gegolft op de golfbaan in Glimmen. Noah vond het echt een heerlijke dag :D


Noah is vaak hele dagen druk, je verwacht het misschien niet, maar je hoort hem de hele dag. Soms is het ineens stil, en zo washij ook nu ineens heel geduldig met de brandweerauto's aan het spelen . Heerlijk een beetje rust ;) 


Woensdag ben ik met Noah naar Monkey Town gegaan. Hij heeft zich daar uren vermaakt en kwam zelfs nog vriendjes tegen waar hij mee gespeeld heeft. Deze foto vond ik hem net een voetballertje lijken die op de foto moet. 


Ik had mijn Ipad meegenomen en was daar erg blij mee, want heb aardig wat werk kunnen doen in de tijd dat Noah aan het spelen was. 


Noah wilde erg graag patatjes en aangezien hij dat bij mij eigenlijk nooit echt patat krijgt vond ik dat het dit keer wel eens een keer mocht. Hier waren we aan het wachten tot ze klaar waren. 


Woensdag was de voetbalwedstrijd van Nederland er 's avonds op en aangezien ik niet mijn lievelingsserie (dokter Hart / Hart of Dixie)  wilde missen heb ik hem op de laptop gekeken om zo toch gewoon op tijd de wedstrijd te kunnen kijken. 


Man wat was het spannend afgelopen woensdag. Helaas lagen ze er met de panalty's uit, maar zijn ze zaterdag wel 3e van de wereld geworden!


Tijdens de wedstrijd was ik ook foto's aan het bewerken. Voor mij een beetje ontspanningstherapie voor tijdens de wedstrijd. Bij de panalty's niet natuurlijk!


Donderdag ben ik met Noah naar Hoogkerk gegaan om daar lekker bij het water te gaan liggen. Toen ik aan kwam fietsen waren er zo weinig mensen, het was echt op twee handen te tellen. In de middag na een uur of 1 , half 2 werd het drukker en kwamen mensen pas. Blijkbaar komt iedereen dan op gang. 


Helaas kon ik niet bij het Gosh event aanwezig zijn, dus kreeg ik de producten toe gestuurd. Helaas ging dit eerst ook nog verkeerd, maar na een week was het dan toch eigenlijk bij mij thuis!


Toen ik een pakket van MVPR zag hoopte ik al op de nieuwe Catrice collectie. En dit was ook zo. Ik kreeg een leuke tasje met hierin een aantal producten uit de nieuwe herfst/winter collectie.  Hier komen binnenkort reviews over online!


Vrijdag hebben we heerlijk achter het huis gezeten. Met een zwembadje, wat speelgoed en wat zachte kussens was het prima te doen. Ik ben af en toe wel verplaatst van de zon naar de schaduw omdat ik anders bang was om te verbranden. 


Noah genoot er ook erg van en heeft lekker gespeeld. 


In de zomer merk ik altijd dat mijn voeten wat droog en trekkerig worden. Waarschijnlijk van teenslippers en blote voeten lopen. Dus kocht ik deze voet butter om te proberen. Ik hoorde op instagram al vele positieve reacties over deze voetbutter en ik moet zeggen dat mijn eerste indruk ook erg goed is. 


Zaterdag bracht ik Noah met de trein naar mijn ouders, want ik had die avond een vriendinnen avond. 


Terug thuis gekomen van Noah wegbrengen was ik best moe. Komt denk ik door het weer en dat ik nu Noah de hele dagen heb. Ach gaat ook we weer over. We hebben een hele gezellige meidenavond gehad . Het was omdat twee vriendinnen net jarig waren geweest en zo konden we het mooi combineren. We hebben onwijs veel gelachen , gepraat en zijn veel te laat naar huis gegaan :D

Dat was het weer voor deze week. 

Q: Hoe was jou week? En hebben jullie nog leuke tips om met Noah te doen in de vakantie?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.