maandag 21 juli 2014

DailySilSil 2014 - week 29


Lieve volgers, wat was het bikkelen deze week.  Het was ontiegelijk warm en dat betekent veel verkoeling zoeken.Ook merkte ik het aan de site. Weinig reacties en veel minder bezoekers.  Daarnaast hebben we ook nog een aantal andere leuke dingen gedaan. Deze week blijft het ook zo warm, dus ga ik weer verkoeling zoeken en leuke dingen met Noah doen. Maandag was ik in Duitsland en zag ik bij de supermarkt ineens dit rek van Catrice staan. De producten die uit het assortiment gaan waren allemaal €1,95. Dit is niet de gewone afprijzing, want overal was het gewoon 50% korting. Doordat alles €1,95 was, waren de foundations onwijs goedkoop en heb ik 4 van de BB creams meegenomen omdat deze uit het assortiment gaan. De hele lijst met alle producten die uit het assortiment gaan vind je *hier*


Noah is afgelopen week naar de kapper geweest. Elke keer kwam het er niet van en hij moest echt weer heen. Het is zo'n stoer koppie weer geworden. Ik hoop deze week nog een mooie foto van zijn haar te kunnen maken. 


We waren een paar dagen bij mijn ouders en ik wilde even lekker in de tuin gaan liggen. Ik had nog maar net mijn bedje neergelegd of deze twee boefjes lagen er alweer op. Gelukkig zijn ze makkelijk en lagen ze daarna lekker naast mij in het gras.


Ik ben echt geen sla-eter en ik zal ook nooit echt een fan worden. Toch wil ik zo nu en dan het wel eten , dus dan pimp ik het aardig op. Zo heb ik dit keer gemengde babybladsla gebruikt met komkommer , mini mozzerella bolletjes , licht pikante kip en tzatziki. Misschien niet de gezondste salade, maar één die ik wel lekker vind. 

Stoer manneke met Opa naar de speeltuin. Zoals Noah nu op de foto staat, zo doet hij erg vaak. Hij vind het leuk om op de foto te gaan, maar ik moet vaak tegen hem zeggen 'Kijk eens naar mij'. Hij kijkt zo vaak naar iets anders :D


Ons molletje. Truffel , één van de honden van mijn ouders kruipt altijd onder dekens en woelt zich er echt onder. Nu ging ze direct de zandbak in en begon ze een kuil te graven om er in te liggen. En natuurlijk hielp Noah haar even lekker inpakken met wat zand. Ze heeft er echt een tijd heerlijk geslapen , gekke hond. 


Deze flessen met Active O2 water is echt super. Heerlijk water met een smaakje en natijd is de fles super goed na te vullen met gewoon water. Het handige aan deze flessen is dat als je ze op de kop houdt het water er niet uit stroomt en dus lekvrij is. 


Vrijdag en Zaterdag zijn we gaan zwemmen bij het openlucht zwembad in Hoogkerk. Wat is het daar heerlijk. Noah vind het daar toch leuker dan bij een plas merk ik en het kost €4,50 , dus dat vind ik het dan wel waard. Hier zijn de twee boefjes die elkaar al vanaf de geboorte kennen. 


Het was een groot feest deze dagen en hier genieten ze van een heerlijk verkoelend ijsje. Het grappig was dat na een tijdje Emanuel (links) van het bankje stapte , en Noah en Kiki allebei naar achteren vielen omdat er te veel gewicht aan één kant zat. 


Helaas viel vrijdag mijn favo Etos Blush/Highlighter in 1000 stukken. Ik hoorde dat hij nog gewoon verkrijgbaar was, maar vind dat ik maar eens een andere blush moet gaan pakken tussen de tientallen die ik nog heb liggen. 


Het duurste item wat ik ooit via Ebay kocht :D . Hij koste mij bijna €20 en ik vond het best een gok, maar ben er super blij mee. Ik heb toch besloten mijn spiegelreflex camera mee te nemen op vakantie naar Parijs. Aangezien mijn gewone compact camera ingebouwde Wifi heeft , weet ik hoe handig het is. Helaas heeft mijn SLR geen Wifi er in en kan ik dus niet snel en makkelijk foto's naar mijn telefoon overzetten. Nu met deze Wifi SD kaart wel. De SD kaart zorgt er voor dat je foto's op de SD kaart staan, maar dat je ze ook direct kunt downloaden naar je smartphone of tablet. Super handig ,want ik neem geen laptop mee naar Parijs. Ik heb hem bij deze verkoper gekocht. 


Vorige week had mijn vriendin tijdens de girls night een heerlijke guacamole met tortilla's. Daarna had ik er echt al een week zin in, dus heb ik dit maar heerlijk voor mezelf gemaakt. Ik heb er echt van genoten, en als ik dit type heb ik er eigenlijk al direct weer zin in!


Tussen het zwemmen door vind Noah even zijn rust met wat ships op de wipkip. Hij vind het echt heerlijk zo elke dag lekker weg met mama leuk dingen doen. We zijn ook wel wat dagen thuis, maar zelf vind ik het ook erg leuk om iets buiten de deur te doen. Afgelopen zaterdag was het de warmste dag van het jaar en was het bij ons bij het zwembad in Hoogkerk elke keer 33 of 34 graden. In mijn huis was het ook 30 graden en was het echt een dag van rustig aan doen en veel verkoeling zoeken in het zwembad en genoeg drinken. 


 Hier nog wat foto's van Noah zijn haar van voor en na van toen hij naar de kapper ging. Natuurlijk had hij op de voor foto geen gel in , dus lijkt het nog wat erger. Maar wat een verschil is het hé! ben er echt blij mee! Als je dit leest, Thanx Emo!


Hier nogmaals mijn stoere jongen die al zo groot wordt!


LifeSaver op dit moment. Toch door de vele zon merk ik dat mijn huid niet verbrand is, maar wel wat verkoeling kan gebruiken. Deze van Kruidvat heeft een fijne prijs en is erg fijn. Hij verkoelt, trekt snel in de huid en is voor iedereen geschikt.


Noah wilde al een tijd lang Loomen en vond het wel een leuk vakantie cadeautje. Hij is er een hele middag mee bezig geweest en hij houdt zich er echt uren zoet mee.


Eindelijk wat verkoeling. Zondag avond was het nog steeds 30 graden in mijn huis. Gelukkig begon het in de avond te regenen en koelde het een beetje af. Buienalarm gaf 45,3 mm per uur aan, nou het regende hard, maar niet zo hard volgens mij , vond het wel erg extreem.


Toch wel erg leuk dat loomen. Niet voor elke dag hoor, maar zo'n middagje met zijn tweeën is het leuk om te doen. Toch vind ik de rechter het allermooist, want die heeft noah speciaal voor mij helemaal alleen gemaakt!

Dat was het weer voor deze week!

Q: Hoe was jou week? Wat heb jij met dit warme weer gedaan? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.