maandag 28 juli 2014

DailySilSil 2014 - week 30


Goedemorgen, Vandaag heb ik echt een bom volle Dailysilsil voor jullie. Ik heb afgelopen week onwijs veel gedaan. Zo heb ik met Noah veel ondernomen, ben ik met een vriendin uit eten geweest en heb ik vele leuke pakketjes binnen gekregen deze week. Noah wordt al heel zelfstandig en wil vaak dingen zelf doen, zoals een beschuitje met aardbeien maken. Nou volgens mij was na het maken van zijn beschuitje het bakje met aardbeien zo goed als leeg. Ach hij heeft er van genoten.


Ik kreeg de afgelopen 2 weken echt de ene naar de andere geur pakketten opgestuurd. Het was grotendeels voor mannen en vrouwen, maar ook gewoon alleen mannen sets. Dus heb ik mijn broertje maar verblijd met een vervroegd kerstpakket :D


Ik had Noah nog een keer Monkey Town beloofd, dus hij heeft zich weer een hele middag vermaakt . Hij had helemaal bezweet haar van het haar. Hij was tevens niet de enige, want ik hoorde andere moeders ook al over nat haar van het zweet .


Thuis aangekomen zijn we zelf pizza gaan maken. Noah met alleen ananas en kaas, ik met champignon , courgette en geitenkaas. Kinderen vinden het altijd zo leuk om zelf pizza te maken, en ik ook :D.


Dinsdag zochten we ook het water op, want het was weer een erg warme dag. Gezellig samen met vriendin Marianne zijn we naar Hoogkerk gegaan.


Die middag ben ik met deze twee mannen op stap geweest naar de Action en Lidl.


Ik denk dat de Action toch echt wel mijn favoriete winkel is. Ik vind er altijd wel wat, en je kunt er ook voor alles zowat heen.


Zo vond ik dezZero Rice, noodles en pasta. Elk pakje is voor 1-2 pers. En bevat 14 of 18 kcal. Het is een neppe variant van de slim pasta alleen dan veel goedkoper. Slim pasta is €4,95 deze zijn €1,29. Na Parijs ( dus nog 4 week ofzo) ga ik ze vergelijken met de slim pasta en ga ik ze reviewen!


We besloten spontaan te gaan bbq'en. We hadden er allemaal zin in en het was een groot succes. We moeten dat toch vaker doen.


Ook mijn broertje is aan het loomen. Hij probeerde het even maar had er niet het geduld echt voor. Toch kon hij het niet laten en heeft hij 1 armbandje afgemaakt.


Woensdag 23 juli, dag van nationale rouw. Nog steeds vind ik het onbegrijpelijk wat er gebeurd is. In eerste instantie dacht ik dat ik niemand kende op de vlucht. Maar ineens kwam het bericht dat een medewerker van het Alfa College Kluiverboom (de locatie waar ik mijn opleiding deed) op de vlucht zat. Haar naam zei me eerst niet zo veel, maar toen ik haar foto zag kon ik me haar wel goed herinneren. Toch raar dat het dan zo dichtbij komt.


Woensdag moest ik even langs de huisarts voor mijn Prikpil voor de aankomende 3 maanden. Ik schreef dat ik daar niet zo geheimzinnig over doe, want er zijn heel veel meiden die gebruik maken van anticonceptie en ik vind het alleen maar goed. Er hoeft geen taboe op te heersen.

Wat mij opviel is dat er veel meiden in geïnteresseerd zijn en er veel vragen over waren. Daarom twijfel ik om eens een artikel over te maken.


Ik ging nog even langs het Kruidvat en zag daar ineens MUA. Volgens mij zat MUA eerst nog niet in Paddepoel , maar kan het mis hebben . MUA had een paar producten nu afgeprijsd omdat ze het assortiment gaan verlaten. Ik schreef al een artikel over, deze kun je hier lezen.


Door de leuke dingen die we de hele weken deden en het warme weer was Noah toch wel een beetje uitgeteld en vond hij het ook wel even lekker om een middag op de bank te hangen en filmpjes te kijken op de ipad.


Het eerste vliegtuig wat naar Nederland kwam met de eerste omgekomen mensen van de ramp. Ik heb echt met een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen gekeken.


Noah was vorig jaar een keer naar de bioscoop geweest en daar heeft hij het nog steeds wel eens over. Hij wilde wel erg graag weer een keertje heen. Nu ik zag dat er een Planes 2 film was vond ik het wel een perfect moment om te gaan.


We zaten met totaal 8 mensen (3 kids) in de zaal. Bijna een privé film dus. Noah vond het weer erg leuk en heeft er echt van genoten!


Helaas was mijn fiets al een beetje aan het aftakelen en helaas begaf mijn achterwiel het donderdag. Ik moest hem dus naar de fietsen maker brengen. Na een 50 minuten wandeling heen met fiets en terug zonder fiets ben ik hem nu dus ong. een week kwijt.  Echt een kleine ramp vind ik dat, want ik fiets echt overal heen. Ach dan loop ik deze week wat vaker :D


Super schattig die lieve kleintjes.


Echt ik heb een nieuwe soort van craving gevonden. Ik vind guacamole met tortilla , kaas en tomaat echt zo lekker! Jammie Jammie!


Mijn broertje vroeg of Noah mee wilde golfen en dat wilde hij natuurlijk wel. Nog even en hij wordt een echte Pro, let maar op over 10 jaar.


Vrijdag was ik aan het werk en ging alles eigenlijk zo snel. Ik had alleen ontbijt gehad en om 12 uur begon ik met werken en was ik vergeten te lunchen. Ik weet dat het niet de beste optie is, maar tegen 16.00 heb ik er snel twee mini candybars gegeten, want ik zou die avond uit eten gaan met vriendin Emmely.


NYC komt met leuke producten vanaf volgende week. Binnenkort komt er een review over online!


Nog een foto van de vrijdag avond toen ik lekker met een vriendin uit eten ging. Sushi natuurlijk, want dat is onze favo food!


Zaterdag avond was ik nog even met de site bezig met op de achtergrond Ladies of Soul. Altijd leuk om naar te luisteren.


Ik vroeg op Instagram of jullie konden raden van welk budget merk deze swatches zijn. Er werd veel geraden, maar het waren de NYC lipgloss van de foto hierboven. Binnenkort dus een artikel!

Dat was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.