vrijdag 4 juli 2014

Ik heb mijn diploma!


Lieve lieve lezers, Ik wil even een kort berichtje online zetten omdat ik jullie de afgelopen drie jaar heb meegenomen op mijn pad om schoonheidsspecialist te worden. Natuurlijk wisten jullie al dat ik geslaagd was, maar gisteren heb ik officieel mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Het was voor mij een dag om nooit te vergeten, want het is de voor nu de laatste opleiding die ik ga volgen. Nu ben ik afgestudeerd schoonheidsspecialiste. Dit betekent niet dat ik niet verder ga met leren. 


Vanaf nu zal ik gaan werken, maar daarnaast wil ik ook een cursus volgen. Een cursus (misschien toch wel opleiding te noemen) in het lesgeven op een schoonheidsspecialiste opleiding. Zoals sommige lezeressen weten heb ik ooit een jaar Pabo (lerarenopleiding) gedaan , omdat het lesgeven mij erg leuk leek. Het lesgeven lijkt mij nog steeds geweldig, maar niet aan kinderen. 

In het afgelopen jaar heb ik meermaals gesprekken gehad met mijn mentor en andere leraren die mij uitermate geschikt vonden als collega. Ik heb tijdens de hele opleiding alles in 1x gehaald en heb nooit een herkansing gehad. Sterker nog, ik heb op twee toetsen na alles met het hoogst haalbare gehaald. Het lesgeven kriebelt mij nog steeds. En al ik les kan geven aan meiden (en enkele jongens) die interesse hebben in mijn passie, namelijk schoonheidsverzorging, dan lijkt mij dit geweldig. 

Ik moet nu gaan sparen om die opleiding te kunnen gaan doen, want helaas heb ik al een jaar geen studiefinanciering meer. 

Ik kan nog steeds niet bevatten dat het echt klaar is en dat ik echt mijn diploma heb, maar ik ben er erg blij mee!

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.