vrijdag 18 juli 2014

John Frieda Sheer Blonde Collectie


John Frieda heeft al een aantal jaar de Sheer Blonde lijn en heeft hier nu een aantal producten aan toe gevoegd. Zo zijn ze gekomen met een shampoo en conditioner Go Blonder , een everlasting blond masker en een Brightning oil elixir.  Ik heb de producten een aantal keer gebruikt en deel vandaag met jullie mijn bevindingen.Go Blonder Shampoo & Conditioner 
Als eerst hebben ze een nieuwe variant shampoo en conditioner. Deze hebben een vernieuwde formule die het haar nu tot twee tinten lichter maakt. Het helpt het haar te verhelderen en zorgt er voor dat je haar direct een mooi glans krijgt. Ik vind het een fijne lijn en hoewel mijn haar in de zomer altijd wat lichter door de zon wordt heb ik wel echt het gevoel dat het mijn haar echt wat opheldert. Ik heb zelf geen highlights, maar John Frieda geeft aan dat als je highlights hebt , deze de kleurnuances versterkt. De Shampoo en Conditioner kosten €9,14 per stuk voor 250ml.Everlasting Blonde Serum
De Everlasting Blonde Masker gebruikte ik in combinatie met de shampoo en conditioner. Deze gebruikte ik niet elke wasbeurt, maar ongeveer om elke wasbeurt. Dus de ene keer wel , de andere keer niet. Dit masker is voornamelijk bedoeld voor blond geverfd haar, want dan zorgt dit masker voor een langer behoud van je blonde kleur en laat het lijken of het net geverfd is. Aangezien ik geen geverfd haar heb, heeft dit masker niet die eigenschappen op mijn haar. Echter zorgt dit masker wel voor zacht , glanzend en intensief verzorgd haar. Het is een fijn masker wat snel intrekt en dus maar kort in het haar hoeft te zitten. Echter is hij dus meer geschikt voor geverfd haar. De Everlasting Blonde Masker kost €9,14 voor 150ml.


Brightning Oil Elixer
Als laatst hebben we de Brightning Oil Elixer. Deze olie het nieuwste product waar John Frieda mee komt. Een olie speciaal ontwikkeld voor blondines , want ik weet niet of jullie blondines het herkennen, maar als ik een olie in mijn haar doe kan het soms donker worden. Deze olie zorgt er voor dat het haar verheldert , ontwart , en verzorgt. Hij geeft een mooie glans en voelt totaal niet zwaar aan. Het zou een reflecterende werking hebben. Dit zie ik niet helemaal terug. Het is een hele fijne olie die met de combinatie van zonnebloem- en arganolie, maar of hij zoveel anders is dan de andere soorten haarolie weet ik niet. Ik moet zeggen dat hij inderdaad mijn haar niet echt donkerder maakt, maar meer speciaals doet hij niet dan elke andere olie. Een olie is altijd fijn om voor het stylen te gebruiken, want hij beschermt het haar tegen de hitte en geeft daarom ook een mooie glans. De Brightening Oil Elixir kost €14,23 voor 100ml.Over het algemeen is het een erg fijne lijn en zijn de producten aanraders. Toch heeft het bij mij niet helemaal het wow effect. Ik weet eigenlijk niet waarom. De producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterij, supermarkt en via Wehkamp.nl en Bol.com

Q: Wat voor shampoo gebruik jij voor je haar?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.