zaterdag 12 juli 2014

L'Oréal Infallible Nail


Sinds kort heeft L'oréal een nieuwe nagellak collectie. Een collectie bestaande uit lakken met een nieuwe formule op basis van siliconen flex hars. Een nagellak die , volgens L'oréal , maar liefst 12 dagen goed blijft zitten. Ik was onwijs benieuwd en heb er een aantal voor jullie getest.Totaal zijn er 12 kleuren verkrijgbaar. Ik heb vandaag 5 om te laten zien. De kleuren hebben twee stappen. Stap 1 is de kleur , stap 2 is de top coat, dit is een gel activator , deze zorgt er voor dat de lak extra hars en flexibel wordt waardoor er minder snel beschadigingen komen. Ook geeft deze een hele mooie glans. 
Zoals je kunt zien passen de top coats bij de kleur lak. Zo zit er bij blauw een topcoat met een blauwe gloed en bij rood en roze geldt hetzelfde. 


Ik heb de kleuren 001 Stay Nue , 002 Gris Eternel , 007 Océan Infini , 13 Orange Extréme en 020 Fuschia for Life. 


001 Stay Nue : Persoonlijk vind ik dit een erg mooi kleurtje en kun je bij heel veel dragen. Ik merk dat deze nude tint erg mooi bij mijn huid past. Hij heeft een subtiele shimmer er in zitten wat de lak nog mooier maakt!


002 Gris Eternel : Persoonlijk vind ik deze ook erg mooi. Hier heb je een mooie grijze nude tint met ook hier kleine shimmers er in. 


007 Océan Infini : Het is een mooie blauw tint, maar niet helemaal mijn kleur. Hij heefteen mooie cream finish en past erg goed bij de herfst en winter. 


13 Orange Extréme : Ik hou wel van dit soort oranje kleurtjes. Het is oranje, maar is niet zo schreeuwerig , opvallend en fel. Het is een mooie gedempte oranje die wel helder is. Perfect voor het WK of andere oranje gelegenheden. 


020 Fuschia for Life : Ik had dit kleurtje veel meer roze verwacht, maar op de nagels heeft hij toch best veel rood er in zitten. Ik vind het wel een erg mooi kleurtje met een cream finish. Hij dekt net niet helemaal, maar L'oréal praat ook over semi-transparante kleuren, dus het hoort er wel bij. Ik ben erg enthousiast over de lakken. Ze zijn erg fijn in gebruik en lakken erg fijn. 12 dagen red hij lang niet, maar dat redt geen één lak. Wel moet ik zeggen dat na 4 dagen mijn nagels voor het eerst wat slijtage en hakjes er uit hadden. En nu denk je 4 dagen is nog steeds lang niet 12 dagen. Klopt, maar ik heb dunne en buigbare nagels, dus bij mij gaat de nagellak al binnen een dag beschadigen, dus 4 dagen is voor mij al erg lang!

De lakken liggen vanaf nu in de winkel voor €10,99 

Q: Hoe lang blijft nagellak bij jou op de nagels goed zitten?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.