vrijdag 25 juli 2014

MUA - Pretty Pastels Palette (nu 50% korting)


Gisteren was ik even naar het Kruidvat en natuurlijk loop ik dan even langs de make-up schappen. Het viel mij ineens op dat er bij mijn dichtstbijzijnde Kruidvat MUA verkocht werd. Dit was volgens mij eerst niet zo, maar kan het mis hebben. Ik zag dat MUA een paar items voor 50% korting had omdat ze het schap gaan verlaten. Dit Pretty Pastels palette gaat ook weg en daarom laat ik hem nog zien zodat je hem misschien last minute kan kopen. 


Ik ben eigenlijk altijd al erg tevreden geweest met de MUA palettes. Ze zijn qua kwaliteit en prijsverhouding altijd erg in balans. Ik heb betere palettes, maar die zijn vaak ook vele malen duurder. Nu was het prijsje van dit palette natuurlijk helemaal mooi, want ik betaalde nu €3 voor deze 12 kleuren.


Ik ben normaal altijd van de bruin , goud , zilver en grijs tinten. Nou je niet helemaal waar, maar voornamelijk donkere tinten. Toch kriebelt het de laatste tijd steeds meer om wat pastel tinten te gebruiken in een look, zeker tijdens de zomer maanden.  

De variatie van kleuren in dit palette vind ik er leuk uitzien. Zo heb je wat neutrale bruin en nude-achtige tinten en heb je verschillende kleurtjes zoals roze, paars , blauwe en groen. 


De bovenste rij in zonlicht. Zoals je kunt zien zijn de zacht gepigmenteerd, maar dat verwacht ik ook bij pastel tinten. De eerste twee zijn mooi als highlighter kleur en de andere vier zijn mooi om als basis of crease kleur te gebruiken. 


De onderste rij in zonlicht.  Naar mijn idee waren de kleuren hier iets lichter en daarom erg mooi om op het bewegend ooglid te gebruiken. 

Ik zou het zelf niet zo snel doen, maar je zou er een mooie pastel rainbow look mee kunnen maken. De pigmentatie en structuur is bij elke kleur ongeveer gelijk, dit vind ik persoonlijk erg fijn. Want stel je voor als je een palette hebt waar één kleur heel hard is en weinig pigment afgeeft en één kleur is super zacht met grote chunky glitters, dan vind ik dit persoonlijk best vervelend. 
Dat is dus hier niet het geval en daarom top!Het is een leuke toevoeging aan mijn MUA palette stash. Hou je wel van wat experimenteren of vind je een pastel tint zo nu en dan leuk, dan raad ik je zeker aan dit palette op te halen nu het nog kan.

Het palette gaat uit het assortiment en is daarom op dit moment €3 ipv €6. Wees er wel snel bij, want op=op. MUA is verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van het Kruidvat. 
 
Q: Wat vind jij van de pastel tinten? 
Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.