donderdag 24 juli 2014

Nagellak: klassiek roodElke keer als ik even niet weet voor welke nagellakkleur ik moet gaan, grijp ik naar deze: Skirting the Issue van Essie. Wauw, wat een prachtige, rode kleur. Ik vind het echt een klassieker! Het is ook een kleurtje dat ik niet snel zat ben. Ken je dat, dat je soms je nagellak (hoe tof je 'm ook vindt) na 2 dagen alweer zat bent? Ik heb het vaak, maar met deze heb ik dat nooit!Snap je al wat ik bedoel met het klassieke rood? In het flesje lijkt de lak inderdaad donkerder dan 'ie op de nagels is, maar dat is voor mij geen probleem. Het is een prachtige rood, punt. Essie-nagellak is onder andere te koop bij Etos-vestigingen en kost 9,99 per stuk.

Wat is jouw go-to 'klassieke' nagellak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.