donderdag 31 juli 2014

Nivea Creme Care cream showerIk heb een nieuw favoriet doucheproduct! Het is de Cream Shower van de Nivea Creme Care-lijn, een douchecrème. Had je misschien al geraden ; ) Als je houdt van de klassieke geur van Nivea-crème dan is dit product precies iets voor jou! Ik vind het altijd zo fijn ruiken! En niet alleen dat, het geeft me ook een soort van nostalgisch gevoel, want al zo lang als ik me kan herinneren had mijn moeder een potje Nivea-crème staan die ze vaak gebruikte. Anyway, ik ben fan! En niet alleen maar om de geur hoor. Kijk je verder mee?
Klinkt goed, toch? Ik ben niet erg thuis in het analyseren van ingrediënten van beautyproducten (voedsel is een ander verhaal, haha), dus hoe of wat kan ik je niet vertellen. De douchecrème is erg dun en smeert lekker makkelijk. Het voelt gelijk al zacht op je huid! Net als na het douchen; mijn huid voelt lekker zacht aan. En niet te vergeten: ik ruik na het douchen heerlijk naar Nivea ; )

Hou jij van die typische Nivea-geur?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.