woensdag 2 juli 2014

NOTD: classy & lightNormaal ben ik van de wat meer donkere en opvallende kleurtjes voor op mijn nagels, maar af en toe ben ik toe aan een wat lichter kleurtje. Mijn favoriet op dat gebied is deze lichte roze kleur van OPI, mijn tweede favoriete merk. OPI stelt me nooit teleur! Dit lakje heet Bubble Bath, leuke naam ook al hè?Het is geen dekkende nagellak, iets wat ik eigenlijk juist altijd wil. Maar goed, bij zo'n licht kleurtje hoeft dat niet per se! Ik draag hem toch het liefste als ik wat kortere nagels heb, zoals je op de foto's ziet. Twee laagjes zijn genoeg voor een mooi effect, maar een derde kan ook nog makkelijk zonder dat het té dik wordt en niet meer droogt. Wat drogen doet het vrij snel! Zoals ik gewend ben van OPI!

Wat vind jij van zulke lichte kleuren nagellak?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.