donderdag 3 juli 2014

Review: Aussie Miracle Recharge collectie


Ik blijf het elke keer weer zeggen, maar ik ben echt een Aussie fan. Hoewel ik onwijs vaak switch van haarproducten blijven de producten van Aussie altijd weer terug komen. Nu zijn ze met een totaal nieuw product op de markt gekomen wat ik persoonlijk best vernieuwend vind. De in-between remedy zoals Aussie het zelf noemt, want wil jij je haar een oppepper geven zonder het te hoeven wassen? Dan is dit. Misschien wel wat voor jou.Het is totaal iets anders dan droogschampoo, want deze zorgt er voor dat je haar er minder vet uitziet dat doen deze Miracale Recharge sprays niet. Er zijn vier varianten : moisture , aussome volume , frizz remedy en take the heat. Elk heeft zijn eigen pluspunt. Zakt jou haar snel uit dan is de Aussome volume wat voor jou, style jij je haar vaak met een warmte apparaat,  pak dan de take the heat. Voor droog en beschadigd haar is de moisture erg geschikt en als laatste kun je de frizz remedy perfect voor pluizig haar.

Het werkt heel simpel, het is een leave in product dus je sprayt het op nat of droog haar. Op nat haar werkt het als extra verzorging, op droog haar is het uitermate geschikt voor een dag later als je kapsel weer een oppepper kan gebruiken.


De geur van de sprays is weer duidelijk herkenbaar en heeft echt de Aussie geur, echter zit er ook een ander geurtje doorheen, waardoor je haar nog lekkerder gast ruiken.

De Miracle Recharge lijn bevat panthenol, dit maakt het haar extra zacht en flexibel. Ik vind de sprays er fijn werken en gebruik het regelmatig. Je moet wel oppassen met de hoeveelheid, want als je te veel gebruikt wordt het vet, of zo ziet het er in ieder geval uit. In het begin wordt het ook een beetje nat, maar dit droogt erg snel goed op. De Aussie Miracle Recharge sprays zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos voor €8,99 per stuk.

Q: voor welke variant zou jij gaan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.