dinsdag 15 juli 2014

Review: Catrice Herfst Winter 2014 Part 1Vanaf augustus komt Catrice met de nieuwe assortiment wissel voor herfst/winter 2014. Vorige week ontving ik een pakket met een aantal producten uit de nieuwe Catrice collectie. Ik zal in een aantal artikelen de producten laten zien. Vandaag begin ik met de nieuwe Velvet Matt oogschaduw , de Colour Correcting Mattifying Powder en een nieuwe kleur Defining Blush. Catrice Defining Blush 090 Mandy-rine €3,59
Catrice heeft altijd prettige blushes die een goede pigmentatie hebben. Ze voelen altijd erg zacht aan en blijven goed op de huid zitten. Catrice breidt uit met deze perzik oranje kleur die een matte finish heeft. Dus geen shimmers, maar puur een mooie licht oranje kleur. Catrice Colour Correcting Mattifying Powder €4,59
Deze poeder is geheel nieuw in de collectie gekomen. Het is een poeder die op je huid of over je over je foundation kunt doen. Hij is geschikt voor elke huidskleur, want hij is zo goed als transparant. De poeder heeft totaal vier kleuren zie elk zijn werking heeft, zo is:  roze verfrist de vermoeide teint, paars geeft de doffe huid glans, groen neutraliseert roodheid en beige ondersteunt de natuurlijke huidtint. 

Ik moet zeggen dat ik de poeder erg prettig vind. Hij is erg fijn qua structuur en brengt gemakkelijk aan. Echter zie ik niet echt direct het verschil met een gewone poeder zonder de kleuren. Maar goed, ik heb het product nog maar net in huis. Hij laat mijn make-up goed zitten en geeft een mooie natuurlijk effect met een mooie glow. 


Catrice Velvet Matt Eyeshadow €3,99
Deze Velvet Matt oogschaduws zijn nieuw in het assortiment gekomen en komen in totaal in 6 mooie tinten. Ik heb de 010 Vanillaty Fair en de 040 Al Burgundy. De Vanillaty Fair is een lichte melk witte kleur met een klein beetje een gele ondertoon. De Al Burgundy is een erg mooie aubergine paarse kleur. De oogschaduws zijn echt fluweel zacht en geven onwijs veel pigment af. De hebben bijna geen fall out en ik ben erg onder de indruk van deze oogschaduws. 

Helaas zijn ze wel heel kwetsbaar, want tijdens het maken van een look gebruikte ik de Al Burgundy en tikte ik een aantal keer mijn kwast aan de verpakking af. Door dat tikken, en zo hard deed ik dat niet , barstte de oogschaduw en viel er zo een stuk uit. Erg zonde, want ik vind de kleur echt prachtig. Voorzichtig dus met het gebruiken van dit product! De producten in een look krijgen jullie nog te zien, maar de swatches staan alvast hieronder. 
Links zie je de mooie oranje tint blush. Het is echt een beetje een peach oranje kleur. Subtiel opgebracht geeft hij een mooie gezonde blos op de wangen. 

Als tweede zie je dColour Correcting Mattifying Powder. Deze is licht en bijna doorzichtig. Een erg mooie en fijne poeder. 

De rechter twee zijn de Velvet Matt oogschaduws. Kijk hoe gepigmenteerd ze zijn. En dit is één simpele veeg. Ze voelen heel erg zacht aan en geven een mooie kleur af. 


Hier zie je nog twee andere kleuren van de Velvet Matt oogschaduw. Toch valt me op dat ze niet allemaal echt matte zijn.


Ik ben erg enthousiast over het eerste deel van de collectie. De producten zijn zacht, goed gepigmenteerd en voelen prettig aan. De lipproducten, mascara en foundations houden jullie nog van mij te goed in Part 2 en Part 3. Verder komt er ook een full face foto aan waar ik zoveel mogelijk van de producten gebruik. 

De producten komen vanaf augustus in de winkels van het Kruidvat en Trekpleister te liggen.

Q: Het jij al favorieten waar je naar wil kijken als de producten in de winkel liggen?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.