donderdag 17 juli 2014

Review: Catrice Herfst Winter 2014 Part 2


Afgelopen dinsdag zagen jullie het eerste deel van de nieuwe Catrice collectie. Vandaag heb ik deel 2 met hierin de lipproducten en de nieuwe LashExtension mascara. Natuurlijk zijn er nog meer nieuwe kleuren lipsticks, glosses en meer die in de collectie komen, maar dit zijn de nieuwe producten die in de collectie komen. Catrice Beautifying Lip Smoother €3,59
Dit product sprak mij direct erg aan. Ik vind het altijd fijn om een soort verzachtende gloss in mijn tas te hebben voor onderweg. Ik draag altijd graag kleur, maar er zijn momenten op de dag dat ik toch een verzorgende gloss over een kleur heen doe om mijn lippen zacht te houden. 

Deze Beautifying Lip Smoother zijn in drie tinten verkrijgbaar en ik heb twee neutrale nude tinten. De ene heeft net wat meer peach er in zitten. Ze zorgen er voor dat je lippen er verzorgt en glanzend er uit zien. Ook zorgen ze er voor dat de fijne lijntjes in de lippen wat egaler er uit zien. Ik vind dit wel erg fijn, want soms kan een gloss of lipstick dit juist accentueren. De flock applicator vind ik echt perfect. Een beetje knijpen en er komt een beetje gloss in de applicator en kun je zo erg makkelijk het over je lippen verdelen. 

Toen ik de Beautifying Lip Smoother zag,  deed het mij overigens direct denken aan de Clarins Instant Light Naturel Lip Perfector. Ook een erg fijn product , maar stukken duurder.Catrice Tinted Lip Glow Balm €4,99
Naar mijn mening zat deze al in het assortiment, maar na wat research kwam ik er achter dat er op dit moment een ultimate lipglow is. Een beetje anders, maar wel bijna identiek aan deze. Deze kleur heeft een subtiel roze tintje die per persoon varieert aan de hand van jou HP waarde van je lippen. 

Ik ben niet helemaal overtuigd. Ik vind het een prima lipbalm , maar ik heb liever een kleurloze balm of een waar je weet wat de kleur wordt , want hoe vaker je deze gebruikt, hoe intenser hij wordt. 


Zo zien de lipproducten er op de huid er uit. Zoals je kunt zien is de tinted lip glow balm heel subtiel lichtroze en hebben de Beautifying Lip Smoother net wat kleurverschil. Wat het grote voordeel is aan al deze producten, is dat ze niet plakken en erg zacht aanvoelen.


Catrice Lash Extension Volume Mascara €3,99
Catrice komt met twee nieuwe mascara's en dit is er een van. Deze Lash Extension Volume Mascara heeft een kleine borstel met kleine vezelborsteltjes die kleine vezels afgeven aan de wimpers. Hierdoor werkt het wimperverlengend en zorgt het wat voor volume. 

De mascara is prettig in gebruik, je kunt overal makkelijk bij en hij verdeelt de mascara goed. Hij geeft een mooi effect en separeert de wimpers mooi. Het is zeker een fijne mascara , zeker voor die prijs. Ik ben erg enthousiast, maar ik heb betere mascara's. Hier zie je het effect. Niks mis mee, maar ik heb mascara's die het voor mij net even beter doen. Zoals je kunt zien maakt hij mijn wimpers goed zwart en separeert hij het prima. Zoek je een prima mascara, dan is deze zeker het proberen waard.


Ik ben echt enthousiast over de Beautifying Lip Smoother en kan deze echt aanraden. De marcara is ook dikke prima en de tinted lip glow balm is niet echt was voor mij maar prima is hij zeker!


De producten komen vanaf augustus in de winkels van het Kruidvat en Trekpleister te liggen.

Q: Het jij al favorieten waar je naar wil kijken als de producten in de winkel liggen?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.