zaterdag 19 juli 2014

Review: Catrice Herfst Winter 2014 Part 3Catrice komt met twee nieuwe nagellak producten, de Luxury Lacquers Million Brilliance en de Ombre Top Coat. Twee totaal verschillende producten waar ik heel erg benieuwd naar ben. De Luxury Lacquers hebben al eerder in een Limited Edition gezeten, echter heb ik ze nooit eerder geprobeerd. En Ombre is helemaal hot , dus misschien is dit wel de tip voor ombre nagellak. 


Luxury Lacquers Million Brilliance €3,59
Deze nagellakken hebben een intens glitter effect. Ze zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren , van licht zilver tot donker paars . Ze zitten in vernieuwde potjes, ze zijn vierkant en lijken een beetje op de nagellak potjes van Chanel. Ik vraag mij dan direct af of dit de nieuwe potjes worden voor alle lakken, of dat het puur en alleen voor deze collectie lakken is. 


01 It's Showtime is net een discobal op je nagels. Het is een wat dikkige en stroperige lak. Hierdoor krijg je in twee laagjes dit effect. Helaas droogt het hierdoor wel wat langzaam. De lak heeft vele verschillende grotes van glitter, hierdoor krijg je echt het glitterbal effect. 


05 Plum Fiction is een purple plum kleur. Ook deze is wat dikkig en stroperig. Hierdoor geeft hij de dekking zoals hierboven in twee laagjes. Ook deze droogt helaas iets langzamer. Hij heeft wat verschillende soorten paarse glitters er in zitten. 


Ik vind de lakken erg mooi, maar het dikke stroperige vind ik iets minder. Het effect en de kleuren vind ik wel een feest op je nagels. 


Catrice Ombre Top Coat €2,99
Hier was ik onwijs benieuwd naar en ik weet vele lezeressen ook. Een topcoat die een lichte kleur nagellak donkerder maakt, en elk laagje die je er over doet maakt hem een klein beetje donkerder. Ik vind het een erg slim product, maar werkt het ook?


Ik heb het met deze twee kleuren van Catrice geprobeerd. Een lila paarse en een lichtblauwe kleur.  Op de pink heb ik elke keer de originele kleur gebruikt en oplopend naar de wijsvinger heb ik elke keer een extra laagje van de ombre top coat toegevoegd.


Als eerst heb ik hem geprobeerd op de lichtblauwe kleur. Helaas was dit niet helemaal een succes. Zoals je kunt zien heeft de topcoat iets roze er in zitten waardoor het een beetje raar streperig donker wordt. Jammer!Bij de paarse kleur doet hij het beter. Je ziet een hele lichte overgang van licht naar donkerder. Het effect is leuk, maar niet heel speciaal. 

Helaas vind ik de ombre top coat een beetje tegenvallen en is het weer zo'n seizoentrend die niet helemaal lekker uit pakt. Helaas pindakaas. 

De producten komen vanaf augustus in de winkels van het Kruidvat en Trekpleister te liggen.

Q: Wat vind jij van deze twee soorten nagellak?  


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.