zondag 27 juli 2014

Review: Essence My Skin VernieuwdZe zijn even weg geweest, maar ze zijn weer terug en dit keer verbeterd en vernieuwd, de nieuwe My Skin lijn van Essence. Deze budgetlijn met producten niet duurde dan €2,69. Ik laat vandaag de limoen & komkommer en de lychee & druiven lijnen aan jullie zien. Voor ieder huidtype is er wel wat.


De My Skin gamma heeft nieuwe producten , een verbeterde formule en een frisse leuke uitstraling. De verpakkingen zien er in ieder geval leuk en jong uit.Limoen & komkommer
Deze lijn is is voor iedereen geschikt. Hij is vooral hydraterend en geeft je een fris effect. Een perfecte lijn voor de zomermaanden al je het aan mij vraagt.

Essence My Skin Moisturizing Cream €2,69
Deze luchtige crème is echt perfect voor meiden die niet tot nauwelijks problemen met de huid hebben en hem alleen  lekker willen onderhouden. Het is een luchtige crème die niet heel veel actieve stoffen heeft, maar gewoon lekker de huid onderhoud. Hij bevat kleine hoeveelheden limoen en komkommer extract. Limoen is licht matterend omdat het de vetten op de huid oplost, en de komkommer zorgt voor een kalmerend effect. Ik vind hem erg fijn voor de zomer en gebruik hem nu bijna dagelijks. 

Essence My Skin Soft Cleansing Gel €2,29
Deze reinigingsgel is erg prettig in gebruik. Hij reinigt mijn gezicht prima en geeft een fris gevoel. Ook heeft hij een erg aangename geur. Wat ik erg prettig vind is dat mijn gezicht natijd niet erg trekkerig aanvoelt. Als je echt een budget cleanser zoekt is dit zeker het proberen waard.


Lychee & druiven
Deze lijn past goed bij een gecombineerde tot vette huid. Hij zorgt er voor dat de onzuivere huid getemd wordt door de ontsekingswerende werking en daarnaast zorgen de producten voor een wat matterende werking.


Essence My Skin Mattifying Cream €2,69 
Deze crème is echt voor een gecombineerde huid die naar vet toe neigt. Deze formule is verrijkt met verzorgende lychee-extracten en druivenpitolie en matteert de glimmende T-zone. Hij is iets minder voedend, maar hierdoor heeft hij perfecte eigenschappen die snel in de huid trekken. Als je deze met de moisturizing cream vergelijkt, dan trekt deze net even wat sneller in de huid.  Hij maakt het gezicht wat matter, maar niet super mat. Hij past niet bij mijn huid, maar hij is wel fijn!

Essence My Skin Mattifying Cleansing Gel €2,29
De reinigingsgel is een fijne milde reiniger die je huid niet trekkerig maakt. Ook deze cleansing gel bevat een aantal ingrediënten die de huid wat matteren en er voor zorgen dat de huid in balans komt. Wat fijn is aan de cleanser is dat hij niet te veel schuimt. Perfect voor de meiden met een gecombineerde huid die niet te veel make-up dragen. Linkt de cleanser voor de gecombineerde huid , rechts de cleanser voor de normale huid. Beide schuimen niet te heftig en zijn qua substantie erg fijn. Niet te dik en niet te dun. Hierdoor kun je het goed gebruiken onder de douche , maar ook gewoon bij een wastafel.


De crèmes lijken uit de tube erg op elkaar. Echter zie je da de matterende variant ( links) iets dikker is, maar uiteindelijk wel eerder in de huid trekt. De hydraterende variant (rechts) is iets meer waterig en daardoor erg fijn voor de zomer vind ik zelf.


De producten bevatten geen siliconen , alcohol en parabenen. De cleansers zijn PH huid neutraal en daardoor drogen ze de huid dus ook niet uit. Als je niet te veel budget hebt en je wilt wel graag een fijne crème hebben, dan kan ik je zeker aanraden om deze eens te gaan proberen. Ok , ik heb betere crèmes gehad, maar deze zijn dan vaak aardig wat prijziger en dat heeft niet iedereen. Dus dan zijn dit prima varianten. 


De producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat in het huidsverzorgingsschap.  

Q: Wat geef jij aan een crème uit?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.