woensdag 16 juli 2014

Review: La Biosthetique Belavance sensual lipstickIn het dagelijkse leven gebruik ik eigenlijk maar één product voor mijn lippen en dat is Labello. Het is gewoon zo makkelijk en natuurlijk vind ik het een fijn product! Maar sommige dagen of gelegenheden vragen gewoon om een mooie kleur lipstick. Ik probeerde een lipstick van het merk La Biosthetique. Ze verkopen vooral haarproducten, maar hebben daarbij ook een make-uplijn. Deze lipstick hoort bij de Belavance sensual lipstick-lijn. In eerste instantie leek de kleur me te donker en zelfs een beetje bruinachtig, maar niks was minder waar: het is een prachtige, nude kleur! Een beetje my lips but better.

Zoals je ziet is het eigenlijk helemaal niet zo'n opvallend kleurtje! Hij is mooi neutraal en mat. Deze lipstick is dus ook erg fijn voor dagelijks gebruik, voor als je net iets chics op je lippen wilt. De lippenstift is erg zacht en is heel fijn om aan te brengen. Ik zou bijna zeggen dat het net een lippenbalsem is. De kleur is in eerste instantie heel erg subtiel, maar is zo op te bouwen door net wat meer op te doen.

De kleur blijft vrij lang mooi zitten, zelfs nadat ik iets had gegeten zat het er nog redelijk op. Gelukkig kreeg ik ook geen last van zo'n 'wit' randje aan de binnenkant van mijn lippen, zoals ik met sommige lipgloss of lipstick wel eens heb. (Hebben jullie daar ook wel eens last van?!)

De lippenstift is vrij prijzig, je betaalt er €20,50 voor. Maar als je op zoek bent naar iets wat je dagelijks kunt gebruiken én iets wat van goede kwaliteit is, dan is dit een optie om te overwegen! De lippenstift is onder andere verkrijgbaar bij deze webshop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.