dinsdag 1 juli 2014

Review : Maybelline SuperStay MegaWatt 7 days Gel Nail Color


In de zomer dragen we vaker leuke fellere kleurtjes. Het maakt ons vrolijk en het geeft een zomers gevoel. Maybelline is met een leuke zomerse collectie gekomen met 4 knalkleuren om jou nagels lekker te laten opvallen. Ik heb 3 van de SuperStay MegaWatt 7 days Gel Nail Colors getest en deel ze hier met jullie. De lakken van de Maybelline SuperStay MegaWatt 7 days Gel Nail Color lijn zijn echt super qua substantie. Ze lakken erg prettig en drogen snel op. Verder hebben de lakken een erg prettige kwast hebben. Ze zijn lang en breed en hebben afgeronde hoeken.


Als eerste hebben we de 660 Lime me up. Een leuke Lime groene kleur die lekker fris maar niet Neon oogt. Prefect vind ik!


De 190 Pink Volt is een lekker fel roze kleur! Een kleur die eigenlijk bij iedereen past. Hij dekt net niet in twee laagjes, maar dit zie je nauwelijks. Als laatste heb ik de 290 Purple Surge. Een leuk paars kleurtje die goed opvalt op de nagels. 

Ik vind het een leuke collectie. Lekker fris en gelukkig totaal niet neon ( I don't like neon). De lakken blijven goed zitten, maar 7 dagen red hij bij mij helaas niet met mijn flexibele nagels , maar dat heeft nog nooit een lak gedaan van welk merk dan ook. 

De nagellakken liggen vanaf nu in de winkel en kosten €8,99 per stuk. 

Q: Voor welke kleur zou jij gaan? Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.