zondag 6 juli 2014

Review : Revlon Colorburst Lip Balm


Ik ben al jaren fan van de Revlon lip bams. Ik leerde ze jaren geleden kennen via YouTube'er Judy.  Ik bestelde mijn eerste via Ebay en was al vanaf dat moment direct fan. Later heb ik er meer bijgekocht Londen, want helaas verkochten ze op dat moment nog nergens in Nederland de Revlon lip balms. Dat is nu veranderd ,want via Nederlandse webshop worldofbeauty.nl verkoopt nu ook Revlon. Nu zijn er nieuwe varianten gekomen in een lijn genaamd Colorburst. In deze lijn zitten een aantal mooie kleur varianten met een matte of een glanzende finish. Ik heb vandaag twee rode varianten.De Revlon Colorburst Lip balms zitten altijd in een grote potloodvormige stick. De lip balms zijn altijd erg prettig met het aanbrengen en glijden erg fijn over de lippen. Je hoeft nooit te slijpen , want je kunt ze aan het zilverkleurig achterkantje omhoog draaien. 

Wat ik een nadeel aan de verpakkingen vind is dat de tekst er redelijk snel vervaagt door slijtage. Ook heb ik bij één van mijn lip balms van Revlon dat de dop een scheurtje heeft. Hierdoor gaat mijn dop er regelmatig af en is dit niet handig voor als je hem in de tas mee wilt hebben. 


Ik heb de kleuren 135 Provocateur Femme Fatale ( de glanzende rode )  en 250 Standout Remarquable ( de matte rode ) Beide zijn erg mooi. De glanzende met een wat warme ondertoon en de matte met een wat koelere ondertoon. 

De Colorburst Balms van Revlon bevatten o.a. mango, kokosnoot en shea butters; 3 super hydraterende stoffen die zorgen voor eindeloos comfort en zachte lippen. Er zit ook pepermunt in, persoonlijk vind ik de lichte tinteling op de lippen wel lekker voelen, echter vind ik de geur iets minder. De geur doet mij aan van die kauwgom denken als je stopt met roken. 


135 Provocateur Femme Fatale is een mooie warm rode glanzende lipstick. Hij blijft goed zitten, maar je merkt dat deze er wel sneller af gaat dan de matte varianten. Het is een mooie classic rode kleur!


250 Standout Remarquable is echt geweldig mooi! Het is een erg mooie koele diep rode matte kleur. Hij blijft erg goed zitten en voelt erg prettig aan! Love It! 


Ik ben nog steeds fan van de Revlon lip balms. Ik draag ze nog steeds met grote regelmaat. Echter vind ik het jammer dat de kwaliteit per kleur verschilt. De ene is bijna een stain en blijft de hele dag en de ander moet na een uur of 4 weer bijgewerkt worden. 
Zo zou ik de 135 minder aanraden en de 250 zou ik direct als topper aanraden.

De Revlon Colorburst Lip Balm is verkrijgbaar voor €9,89 in de webshop van worldofbeauty.nl/ .

Q:  Voor welke kleur zou jij gaan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.