zaterdag 5 juli 2014

Review: Robijn met Zwitsal geur


Zeg Robijn en zeg Zwitsal, twee fijne merken met fijne producten. Veel mensen zijn dol op de geur van Zwitsal. Ik ken volwassen mensen die nog steeds baby olie gebruiken omdat ze de geur van Zwitsal zo lekker vinden. Nu hoeft dat niet meer en kun je altijd de geur van Zwitsal bij je dragen want Robijn heeft de geur van Zwitsal in haar wasmiddel, wasverzachter en geurbuideltjes gestopt. 


Ik vind de geur van Zwitsal erg lekker , toen Noah nog een baby was kocht ik altijd Zwitsal. En bijna heel Nederland ziet de geur van Zwitsal als favoriet en daarom zijn er heel veel fans die al heel lang hoopten op een wasmiddel met hun favo geur. 

Ik vind de verpakking er goed uitzien en doet mij direct aan Robijn en Zwitsal denken. Dit komt natuurlijk door de gele kleur en de logo's van de merken. Je hebt het Robijn Klein & Krachtig wasmiddel, is voor alle bonte en gekleurde was, nu met de geur van Zwitsal houdt hij niet alleen je kleuren mooi, maar je was blijft er ook de hele dag fris en zacht door ruiken.
Ik vind het een beetje lastig om een wasmiddel te reviewen. Hij was de was goed schoon en in combinatie met de wasverzachter ruikt de was natijd subtiel naar Zwitsal.

Voor de optimale geur en een extra zacht resultaat gebruik je Robijn wasverzachter met Zwitsal geur. Met de wasverzachter geniet je van de heerlijke geur van Zwitsal en de zachtheid die je van de Robijn wasverzachters kent. Ik hou echt van een combinatie van wasmiddel en wasverzachter om te geur extra kracht te geven.

Robijn geurbuiltjes met Zwitsal geur laten je kleding en beddengoed tot 6 weken lang lekker naar Zwitsal ruiken. Een heerlijke opfrisser voor je kledingkast. Deze buideltjes gebruik ik altijd al in andere varianten. Ik vind ze altijd erg fijn voor in mijn kledingkast, maar te sterk voor bij Noah. Deze met Zwitsal geur is perfect voor in de kledingkast van een kind. Niet te sterk en toch erg lekker!Ik vind de geur erg goed gelukt. Mijn wasgoed ruikt natijd subtiel naar Zwitsal. Wel heb ik gemerkt dat ik het niet zo snel meer met mijn kleding zou wassen. Ik zou het zeker met de kleding van Noah doen , met de handdoeken en met het beddengoed, daar past deze geur perfect bij! 

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt. De prijzen zijn: 
Robijn Wasmiddel met Zwitsal geur  € 6,99 voor 700 ML

Robijn Wasverzachter met Zwitsal geur  € 3,99 voor 750 ML
Robijn Geurbuiltjes met Zwitsal geur € 3,49 voor 3 sachets

Q: Wat vind jij van de geur van Zwitsal? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.