woensdag 9 juli 2014

Reviews: Essie's Miss Fancy PantsVoor als je een kleurtje op je nagels wilt, maar wel een die work proof is en niet te erg opvalt... deze nagellak is perfect. Niet een grote verrassing denk ik, maar het is een lakje van het merk Essie! Serieus, ik gebruik de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar Essie-nagellak. De laatste tijd heb ik het zo druk dat ik maar één keer in de week/1,5 week mijn nagels lak, en dan is een lak die zo snel droogt en zo lang goed blijft zitten als Essie-lak ideaal. Anyway, deze heet Miss Fancy Pants... leuke naam hè?
Het is zoals je ziet een licht taupekleurige nagellak. Twee (dunne) laagjes zijn genoeg om 'm dekkend te krijgen. De droogtijd is - zoals ik blijf zeggen over Essie! - fantastisch, vijf minuten en je nagels zijn droog genoeg om dingen te doen. Oké, nog wel voorzichtig, dat wel! ;)

Volgende week heb ik vakantie, dus dan heb ik weer wat meer tijd om vaker mijn nagels te lakken! En ook om weer eens echt mijn make-up te gaan gebruiken, in plaats van alleen maar mijn standaard make-upje opdoen ;) Dus hopelijk binnenkort weer eens een leuke ooglook voor hier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.