dinsdag 29 juli 2014

Sally Hansen Miracle lijn


Sally is al een paar jaar een van mijn favoriete nagelverzorgings merken. Ik ben echt dol op hun top coats , ze zijn een van de besten die er op de markt zijn. De Miracle collectie van Sally Hansen heeft drie producten die je nagels langer, sterker en glanzender maken. Ik kende deze drie varianten nog niet, dus was erg benieuwd of ze net zo goed zouden werken als al mijn andere favorieten van Sally Hansen.Miracle Cure
Als eerste hebben we de Miracle Cure , deze is volgens Sally Hansen uitermate geschikt als je scheurende , brekende , splijtende of droge nagels hebt. De Miracle Cure bevat micro mineralen en natuurlijke proteïnen en oxidanten. Deze zorgen er voor dat kleine barstjes gevuld worden en je nagels er direct meer verzorgd uit zien. Ze zeggen dat na 3 dagen je nagels 50% sterker zijn.

Ik moet zeggen dat ik deze base coat prima vind werken. Je nagels zien er direct meer verzorgd uit en na een aantal dagen heb ik ook het gevoel dat mijn nagels er beter uit zien. Hij droogt helaas niet zo snel als de andere lakken van Sally Hansen, maar erg lang duurt het ook niet.


Nailgrowth Miracle
Daarna hebben we deze Nailgrowht Miracle , deze is volgens Sally Hansen speciaal voor zachte dunne en beschadigde nagels , ook deze nagellak heeft een exclusieve samenstelling van proteïne die de nagels helpen sterker en langer worden. Ook is een van de bestanddelen soja proteïne, dit zorgt er voor dat je nagels verstevigen en groeien zonder dat ze snel breken. Keratine beschermt tegen splijten, breken en scheuren en collageen en multivitaminen stimuleren een gezonde groei. Sally Hansen zegt dat in 5 dagen je nagels al wel 30% langer lijken.

Ik vind het een fijn goedje, hij maakt inderdaad mijn nagels iets sterker en hierdoor breken ze minder snel waardoor ze weer beter kunnen groeien. Het is een base coat die je elke keer kunt gebruiken onder een gekleurde nagellak, dus handig dat je hierdoor ook nog eens je nagels helpt terwijl hij ook beschermt zodat de kleur er niet in de nagel trekt.Nailgrowth Miracle Serum
Als laatste hebben we deze Nailgrowth Miracle serum . Hij helpt volgens Sally Hansen bij het langer , sterker en gezonder worden van nagels. Het is een serum voor je nagels en nagelriemen , ook zou het 59% langere nagels geven en direct zachtere nagelriemen.

Ik vind het een fijne serum, zeker voor je nagelriemen, maar ook voor je nagelbed. Ik merk niet direct verschil, maar heb na een week wel het gevoel dat het zijn vruchten afwerpt. Ik moet hem eigenlijk iets regelmatiger gebruiken , maar erg fijn is hij zeker.Na het testen van deze drie producten ben ik nog steeds overtuigd dat Sally Hansen een van de betere merken is op nagelverzorgingsgebied. De producten zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL , Da en andere drogisterijen voor €12,99.

Q: Wat voor verzorging gebruik jij op de nagels?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.