vrijdag 11 juli 2014

Silja's Signature Pasta 'Saus'


Een echte pasta saus kun je het niet echt noemen, maar het is wat ik vaak door de pasta doe als ik even snel wat lekkers op tafel wil zetten. Ik varieer vaak met pasta's en vandaag heb ik het gerecht gemaakt met gevulde verse pasta. Kijk mee naar mijn signature pasta!


Wat heb je nodig voor 2 pers.:

  • pasta naar keuze. 
  • halve courgette 
  • 2 eetlepels crème fraise 
  • 6 stuks surimi 
  • half ui
  • 2 handen spinazie ( dit doe ik niet altijd maar had ik nu in huis )

 

Ik weet dat ik er anders vragen over ga krijgen, dus daarom een foto van de pasta die ik deze keer gebruikt heb. Deze komt uit Duitsland en ik weet dus niet of hij ook in Nederland verkrijgbaar is. Het is pasta gevuld met ricotta , tomaat en chili.

Zelf doe ik het ook vaak met gewone pasta's zoals penne , farfelle of fusilli.


Ik kook de pasta in een pan met water en snij ondertussen de ingrediënten. Ui ben ik vandaag vergeten, maar deze snipper ik altijd en fruit ik eerst aan in wat boter of olijfolie. De courgette snijd ik in dunne plakken en dan door 4 (in kwarten). Deze bak ik mee in de pan tot ze zacht en gaar worden ( 5 min. ongeveer)  Wanneer de courgette bijna klaar ik doe ik de in blokjes gesneden surimi erbij. Dit alles zet ik nog even 2 min op hoog vuur.


Als laatst doe ik er twee eetlepels creme fraise door. Dit kan iets meer of minder zijn. Ik heb hier wat meer gebruikt, maar heb er ook een klein scheutje water bij gedaan om het iets dunner te maken. 

Daarna gooi ik de pasta er doorheen en roer ik alles goed om zodat alles goed verdeelt is. Je kan het natuurlijk ook gewoon apart op een bord opscheppen, wat je zelf prettig vind. Omdat ik er iets meer groente bij wilde heb ik er nog een handvol spinazie erbij gedaan. Dit geeft omdat het rauwe spinazie is net een wat knapperige bite en noot-achtige smaak. Ook kan je er nog wat kaas bij doen , maar persoonlijk vind ik dit niet nodig! 

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven en dat jullie lekkere gerechten zullen maken. 

Q: Wat doe jij door je pasta als een snelle variant maakt? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.